forlovelsesringer | Unik for din kjærlighet | acredo

forlovelsesringer inspirerende og unikt

Å forlove seg er et av de vakreste øyeblikkene i livet. Og forlovelsesringen er et must. Selv som jenter drømmer kvinner om øyeblikket når esken åpnes og forlovelsesringen glitrer. Presentert av kjæresten hennes, selvfølgelig. For dette øyeblikket og for resten av livet viser vi deg et bredt utvalg av de vakreste forlovelsesringene. Bare velg din favorittmodell og vi vil gjerne gi deg råd.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesringer fra acredo - perfekt for ekte kjærlighet

"Vil du gifte deg med meg?" - spørsmålet om alle spørsmål. "Yes, I do", det perfekte øyeblikket og en unik forlovelsesring bør ikke mangle denne dagen. Skikken med å symbolsk støtte frieri med en forlovelsesring har eksistert siden antikken. Selv om forlovelsesringer tidligere hovedsakelig ble brukt til å sikre medgiften, har de alltid vært et tegn på spesiell kjærlighet og solidaritet. Enten som en romantisk overraskelse for din kjære eller valgt sammen, gir frieriringer enhver kvinne til å skinne. Fordi de står for en felles fremtid med den kjære personen. #### Forslagsringer fra acredo: Det perfekte tillegget til gifteringene dine Klassiske forlovelsesringer er stort sett kabaler med en enkelt diamant. Kabalen har en lang tradisjon i USA og det spares ikke på kostnader eller krefter ved kjøp av den. Forlovelsesringen kan ta inntil tre måneders lønn. Også i Tyskland blir forlovelsesringen mer og mer en trend – en trend som vil fortsette. For selv etter bryllupet kan forlovelsesringen fortsatt bæres av bruden som en ring. Forlovelsesringen beveger seg fra venstre finger til høyre finger og skal matche gifteringene. På grunn av de tidløse materialene som platina gull og hvitt gull, den enkle innsettingen av diamanten og profilformene skreddersydd til gifteringene harmonisere Forlovelsesringer fra acredo passer veldig bra sammen med dine senere vigelsesringer Pynt deg med frierringen din, spesielt ved spesielle anledninger, og uttrykk din lykke på best mulig måte. #### Utformingen av forlovelsesringene er opp til deg. Fortryll din kjære med en forlovelsesring som du selv har konfigurert og gjør ditt frieri enda mer personlig. Ved hjelp av acredo konfigurator for giftering kan du tilpasse forslagsringen nøyaktig til din partners stil og gjøre det klart igjen hvor unik hun er. Men forlovelsesringer designet sammen er også noe spesielt. Med acredo gifteringkonfiguratoren er de et resultat av felles visjoner, ideer og kompromisser. Acredo-konsulentene i våre mange locations er alltid ved din side når du konfigurerer forlovelsesringene dine og vil gi deg råd om de forskjellige materialene og den riktige innstillingen for diamanten. Dine individuelle forlovelsesringer vil glede deg hele livet og er det første symbolet på ditt ekteskapsbånd.