Om acredo

filosofi

filosofi

Fokuset i arbeidet vårt hos acredo er kjærlighet - kjærligheten mellom to mennesker og vår kjærlighet til produktet. Hver person og hvert forhold er unikt. Det er derfor vi kombinerer absolutt individualitet med utmerket kvalitet.

Oppdag nå

Gifteringfabrikken

Forpliktet til bærekraft

egf Manufaktur og dermed acredo stoler på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraft. I mars 2017 mottok egf Manufaktur det «første» RJC-sertifikatet. I tillegg til RJC CoP (Code of Practice), oppfyller egf Manufakur det såkalte Provenance Claim (bevis på opprinnelse) – et vilkår som ikke er obligatorisk for medlemmer. Start inn i fremtiden med en god følelse.

Oppdag nå

pages.about

Kjærlig design

Et vell av erfaring, stor empati og mye hjerte og sjel flyter inn i designene til acredo-modellene. Det er langt fra første utkast til modellbygging til den endelige samlingen. Vi fikk lov til å følge designeren vår Katharina Heubach i denne kreative prosessen.

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Fabrikk med tradisjon

Hvert smykke går gjennom mange profesjonelle hender til slutten av historien. Våre hjul, gullsmeder, settere og polere legger stor vekt på hver detalj.

Oppdag nå

pages.about
Utmerket kvalitet

Utmerket kvalitet

Smykker har en spesiell symbolsk kraft. Du forteller historien din – noen ganger på tvers av generasjoner. Derfor legger vi stor vekt på den utmerkede kvaliteten på produktene våre.

Oppdag nå

Den perfekte passformen

Hos acredo finner du smale ringer for sarte hender samt brede ringer for kule gutter. Ringstørrelsen som er riktig for deg avhenger av profilens form. Våre spesialister på lokasjonene vil gjerne gi deg råd.

Oppdag nå

pages.about

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Den personlige graveringen

Den personlige graveringen

Enten det er klassisk med bryllupsdato og navn på partneren din inne i ringen eller veldig kreativ med din egen tegning, kanskje til og med på utsiden av ringen - med acredo har du alle muligheter.

Oppdag nå

acredo tilbyr kvalitet "Made in Germany"

Gyldent håndverk møter state-of-the-art teknologi

acredo kombinerer ikke bare tradisjon og modernitet i design av ringene dine, men også i produksjon. Vi produserer utelukkende i Tyskland - og i det opprinnelige hjemmet til klokke- og smykkeindustrien, byen Pforzheim. Vår langsiktige partner, egf-fabrikken for forlovelses-, bryllups- og evighetsringer, kan se tilbake på mange års erfaring og var den første gifteringprodusenten som fikk et kvalitetssertifikat fra Jewellery Technological Institute Pforzheim tildelt. Din unike giftering, laget i Tyskland, er laget i en kombinasjon av den nyeste produksjonsteknologien og tradisjonell gullsmedarbeid. Høyeste behandlingskvalitet og bruken av de beste materialene er toppprioriteter hos acredo – slik lager vi ringer for evigheten. #### Presisjon, tidsånd og følelser: dette påvirker produksjonen vår Ikke all produksjon er skapt like. Egf-fabrikken kombinerer ikke bare høykvalitets arbeidsprosesser og presist manuelt arbeid med smykkeproduksjon, men fremfor alt en sterk følelsesmessig verdi av de produserte smykkene. Smykker er et tegn på kjærlighet, den nære forbindelsen mellom to mennesker, lojalitet og lykke. Og det er nettopp denne symbolske kraften som også inspirerer våre ansatte i arbeidet. Matchet med gjeldende trender innen mote, arkitektur og kunst, skapes kvalitative, stilige og følelsesmessig berikede smykker - smykker som et symbol på din evige kjærlighet. #### Ringer fra acredo: Førsteklasses kvalitet Med ringer fra acredo får du alt fra en enkelt kilde og alt fra Tyskland. Fordi vi følger med dine spesielle smykker fra begynnelse til slutt. Støperiet for blokkene, utvendingen av emnene, formen og fargen av gullsmeden ved dreiing, sintring og lodding, setting av steiner, gravering og finish ved polering og mattering - alle disse arbeidstrinnene utføres personlig av ansatte av egf-produksjonen i Tyskland. Samtidig tilbyr vi deg spesielle profilformer med spesiell bærekomfort, spesiell overflatekvalitet gjennom spesielle herdeprosesser, eksklusiv steinsetting og førsteklasses settinger og unik individualitet gjennom den nye Wedding Ring Designer . På denne måten vil ringene dine være ekstraordinære og spesielle som din kjærlighet.