produksjon av smykker

av en mesterhånd

Kjærlig design

Hos acredo-partnerne på stedet og på nettsiden vår finner du en rekke smykkemodeller som fungerer som grunnlag for dine helt personlige smykker. Disse modellene er resultatet av tanken og erfaringen til vårt designteam. "Designspråket til acredo er moderne, kraftfullt og uttrykksfullt, kombinert med eleganse og en viss naturlighet." Katharina Heubach Våre designere følger denne filosofien med hver av sine design. Vi leter hele tiden etter den ideelle proporsjonen og harmoniske former. I nært samarbeid med gullsmedene er modellene som du senere finner i butikkene laget av de beste designene.

pages.aboutJewelryManufacturing
manufacture
I begynnelsen er ilden

I begynnelsen er ilden

I likhet med produksjonen av gifteringer, begynner produksjonen av dine personlige smykker med støpingen av legeringen. For det første er edle metaller i sin reneste form. Avhengig av ønsket legering settes disse sammen i spesielle blandingsforhold og smeltes ved svært høy varme. For å oppnå et førsteklasses resultat krever denne prosessen mye dyktighet og følsomhet. I vår fabrikk i Pforzheim, Tyskland, spesialiserer vi oss på å produsere disse legeringene selv. Dette skiller oss fra mange andre produsenter. Vårt eget støperi er en av suksessfaktorene i den 80-årige historien til vår fabrikk, som er en av de ledende internasjonale spesialistene innen produksjon av gifteringer og smykker.

Fra originalmodellen til favorittstykket ditt

Fra originalmodellen til favorittsmykkene Siden øredobber, anheng og halskjeder er utsatt for mindre stress enn gifteringer, er støping av disse smykkene en alternativ prosess til produksjon av gifteringer. For å gjøre dette støpes modellen du har valgt først i voks. Denne voksstøpen plasseres i en kyvette som inneholder en innstøpningsmasse. Kyvetten brennes ut i en ovn. Oppvarmingen gjør at voksen renner ut og det skapes en negativ form på smykket. Nå kan legeringen fylles. Suksessen til denne prosessen krever mye kunnskap. Til slutt fjernes investeringsmaterialet og støpetreet, som vanligvis har flere ringer, renses. Den enkelte ringen skilles fra treet og viderebearbeides av gullsmedene.

pages.aboutJewelryManufacturing
jewelry
Setting – trimming av stein

Setting – trimming av stein

Setting - trimming av steinDen øverste disiplinen innen smykkeproduksjon er smykkesetterens arbeid. Høyt konsentrert setter du de unike diamantene i den innstillingen du ønsker med en stødig hånd. For presis plassering av steinen og driving av innstillingen bruker setterne et mikroskop. Klassikeren innen smykker er innstillingen med 4 eller 6 spisser. Innfatningen, som gir steinen en lukket ramme, skaper et veldig tydelig inntrykk. Hvis den holdes i hvite edle metaller, virker steinen større. Hos acredo finner du imidlertid ikke bare den klassiske runde kloformen. I vår Cordial-kolleksjon er utstikkerne formet som små hjerter for romantikeren blant dere. Og velger du kabaleringer med festeinnstilling, oppnår vi hardheten til gifteringer med ringbåndet og du har et enda større utvalg av settehoder - også med 8 stifter. En spesiell glede for våre settere er å sette store steiner, ofte i kombinasjon med små steiner i ringbåndet. I det øyeblikket ringbåndet og steinen kommer sammen, våkner ringen til liv.

Magien med diamanter

Ved innsetting av steinene påtar hver setter et stort ansvar for verdien som er betrodd ham. Et bredt utvalg av steinformer er satt på acredo: briljanter, det vil si den runde formen til diamanter, diamanthjerter, rektangulære baguetter og firkantede prinsessediamanter. Uavhengig av steinformen, blir alle diamanter utsatt for en grundig inngangskontroll av våre vennlige takstmenn etter at de ankommer fabrikken. Slik sikrer vi den utmerkede kvaliteten du kan forvente av oss. Når du kommer inn i steinskapet ser du ikke bare gnisten i diamantene, men også gnisten i øynene til de ansatte.

pages.aboutJewelryManufacturing

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Den individuelle graveringen

Den individuelle graveringen

Hos acredo tilbyr vi deg for øyeblikket et standardutvalg av 10 forskjellige rette og buede skrifttyper for graveringene dine. Du gir oss en tekst, datoen eller en tegning. Vi implementerer dette i ringene dine ved hjelp av den mest moderne laserteknologien. For dette formål er hver enkelt ring nøyaktig klemt i en holder. Dine data aksepteres og overføres fra laseren til materialet. Graveringsmulighetene er nesten ubegrensede, bortsett fra plasshensyn. Når det gjelder forlovelsesringer, passer møte- eller forlovelsesdatoen i kombinasjon med navnet på partneren, kallenavnet eller et ordtak. Klassikere er: "I love you", "I love you", "Je t'aime", "True Love", "Endless Love", "In love" og "Forever".

Behandlingen av overflaten

Den klassiske kabalen som forlovelsesring er ikke bare hvitt gull, gult gull eller platina. Den har også en skinnende polert finish. Ønsker du en individuell utforming av overflaten anbefaler vi en forlovelsesring, som består av et gifteringbånd og en festeinnstilling. Her kan du velge fritt mellom alle alternativene og for eksempel velge hammerslaget for et veldig håndlaget utseende. Overflatebehandlingen skjer i sluttfasen av produksjonen. Fremfor alt er våre polermaskiner etterspurt her med sine ferdigheter, fordi poleringsprosessen er svært følsom og krever et svært nøye øye.

pages.aboutJewelryManufacturing
Kvalitetskontrollen

Kvalitetskontrollen

Akkurat som hver enkelt stein blir utsatt for en grundig innkommende inspeksjon av våre spesialister, gjennomføres en siste kvalitetskontroll av det ferdige smykket i sluttfasen av produksjonen. Hver detalj - høyde, bredde, layout, profil, finish, steinsetting og gravering - undersøkes under et mikroskop. Ditt smykke har gått gjennom mange kvalifiserte hender i løpet av produksjonen. Dine smykker er skapt med mye kjærlighet og kunnskap samt stor lidenskap i egf-fabrikken i Pforzheim, Tyskland.