Inspirerende.
  Individuelt.
  Konsistent.

  Eventyr i Business

  Overbevis deg selv om den håndgripelige acredo-kvaliteten og den uforlignelige bærekomforten på et sted nær deg. Spesialistene i våre partnerbutikker vil gi deg råd med stor lidenskap.

  rådgivende På nett

  I tillegg til eller som forberedelse til rådgivning i butikkene tilbyr våre samarbeidspartnere deg faglig rådgivning via chat, telefon, e-post eller i en videokonferanse. Rett og slett et godt råd.

  Vi er der for deg - våre lokasjoner

  Acredo-merket er representert internasjonalt. Den er til stede hos over 90 partnere i 14 land. Partnere i Europa, Asia og Amerika er en del av acredo-familien og representerer merkevaren med mye hjerte og kompetanse. Made in Germany er og forblir en kvalitetsfunksjon for forlovelsesringer, vielsesringer og spesielle smykker som colliers og [øreringer]({ Url-diamondJewelryEarrings}). Det er derfor acredo har hatt økende tillit og konstant internasjonal vekst i årevis. #### Rådgivning i Tyskland acredos hjemmemarked er Tyskland. Det var her merket ble grunnlagt. Derfor er acredo tradisjonelt sterkt representert i Tyskland, Østerrike og Sveits. I disse landene finner du acredo i butikkene til den eksklusive salgspartneren 123gold. Du kan definitivt finne en butikk i nærheten. Fra Aachen til Zwickau - opplev acredo-verdenen live på mange steder i Tyskland. Teamene våre ser frem til å se deg. Se frem til smykker, forlovelsesringer, gifteringer og mange andre ringer med stil, kreativitet og individualitet. Besøk et sted og kjenn den unike kvaliteten og høye bærekomforten til acredo. Overbevis deg selv personlig og stol på våre lokale spesialister. De vil gjerne gi deg råd med lidenskap. De kvalifiserte medarbeiderne til våre lokale partnere vil hjelpe deg med alle spørsmål knyttet til ringer og smykker, og vi tilbyr også en spesiell pleie- og inspeksjonstjeneste på alle våre lokasjoner. Så du kan glede deg over ringene dine fra acredo i lang tid. #### acredo i Europa Våre kolleger i Østerrike og Sveits venter på deg med de høye kvalitetsstandardene du er vant til fra acredo. Våre kolleger ser frem til å se deg åtte ganger i Østerrike og én gang i det sentrale Sveits. Spesielt i Sveits ønsker vi deg velkommen på flere språk. Vår nettside er også tilgjengelig på flere språk for Sveits. acredos europeiske partnere finnes blant annet i Spania, Nederland, Belgia og Estland. #### acredo i Asia I Asia finner du acredo-lokasjoner av svært høy kvalitet i Korea, Taiwan, Hong Kong og Japan. Sammen med utrolig vennlighet venter en eksplosjon av kreativitet på deg. Spesielt i Asia skapes helt unike ringer med svært individuelle graveringer og interessante designkombinasjoner. La deg inspirere. Også fra partnerne i USA, hvor fokus først og fremst er på forlovelsesringen. #### Tjenester på stedet Har du allerede individuelt konfigurert ringen din online i henhold til dine ønsker? Ta med deg ideene dine. Basert på ringene som er lagret på din ønskeliste eller utskriften din, kan ytterligere ønsker som materialendringer eller steinsetting diskuteres og avklares på stedet. Fremfor alt kan du overbevise deg selv om den utmerkede følelsen av acredo-ringene og smykkene på stedet. Å bestemme ringstørrelsen er også en viktig del av den lokale tjenesten. Våre utdannede medarbeidere vet hva som er viktig. Finn acredo location i nærheten av deg nå. Teamene våre ser frem til å se deg. Inntil da ses vi på konsultasjonen med hjerte på stedet.