Vår filosofi

om oss

Fokuset i arbeidet vårt hos acredo er kjærlighet - kjærligheten mellom to mennesker, så vel som vår kjærlighet til produktet. Vi kombinerer tradisjon med innovasjon, varig verdi med høye kvalitetsstandarder.

acredo er preget av: - inspirerende design - perfekte former med spesiell brukskomfort - ekstraordinære steinbeslag og førsteklasses innstillinger - absolutt individualitet gjennom konfigurasjon - høyeste produksjonskvalitet

pages.aboutPhilosophy
Absolutt individualitet

Absolutt individualitet

Acredo-merket står for en spesiell type gifteringkultur.Vårt mål er å fange bryllupsparets lykke i svært personlige gifteringer. Gifteringene vil følge paret hele livet. Derfor er det spesielt viktig for oss å designe perfekt formede ringer med kjærlige detaljer sammen med deg.

Det fineste håndverket, stor kreativitet og de fineste materialene gjør smykker fra acredo til noe helt spesielt. Det er de små detaljene som utgjør forskjellen. En elegant fuge, en bevisst plassert stein, fargespillet. Hvert smykke er unikt, som vi implementerer etter dine ønsker. Fordi smykker er den vakreste måten å vise takknemlighet på.

Inspirerende. Unik. Konsistent.

perfeksjon og presisjon

En forlovelsesring er et løfte. Det er symbolet for en dyp følelse, ment for evigheten. Dette faktum er en forpliktelse for oss. Derfor streber vi hele tiden etter perfeksjon og presisjon. I vår fabrikk i Pforzheim kombineres gullsmedens mangeårige erfaring med det svært individuelle og likevel tidløse designet. Våre spesialister opptrer med stor forsiktighet og følsomhet. Slik skapes unike kreasjoner med kompromissløs kvalitet. Entusiasme og lidenskap strømmer inn i realiseringen av dine smykkedrømmer under den lange skaperreisen.

pages.aboutPhilosophy
jeweller

Inspirerende design

I spenningsfeltet mellom minimalisme og overdådighet, mellom tradisjon og modernitet, skaper vår designer acredo-kolleksjonene, som fungerer som en inspirasjonskilde for våre kunder. acredo står for moderne, tidløs luksus. Harmonien og estetikken til designene er resultatet av proporsjonene og formspråket, som er redusert til det vesentlige. Den sensuelle klarheten til de vellykkede designene legger grunnlaget for de svært individuelle smykkene til våre kunder.

Oppdag nå

pages.aboutPhilosophy
Forpliktet til bærekraft

Forpliktet til bærekraft

egf Manufaktur og dermed acredo stoler på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraft. I mars 2017 mottok egf Manufaktur det «første» RJC-sertifikatet. I tillegg til RJC CoP (Code of Practices), oppfyller egf Manufakur det såkalte Provenance Claim (bevis på opprinnelse) – et vilkår som ikke er obligatorisk for medlemmer. Start inn i fremtiden med en god følelse.

Oppdag nå