Giftering og smykkedesign

 

Designspråket til acredo er moderne,
kraftfullt og uttrykksfullt,
parret med eleganse
og en viss naturlighet.

Discover Collections

Designspråket til acredo er moderne, 
kraftfullt og uttrykksfullt, 
parret med eleganse 
og en viss naturlighet.
Perfect

Perfect

Inspiration

Alle acredo-modeller som du ser på nettsiden og opplever hos våre samarbeidspartnere fungerer som en inspirasjonskilde for dine svært personlige design. Dine ideer er vårt fokus. Du vil ha de vakreste ringene og vi gjør det mulig - uansett hvilken stil du foretrekker: romantisk, elegant, naturlig, kul ... Vi kan bare oppnå dette målet med engasjementet og lidenskapen til våre designere, som alltid er på utkikk for nye trender og fortsatt utvikle modeller som varer i mange år.

Styles

fra naturlig til kjølig

Smykker er ikke bare verdifulle, men også alltid emosjonelle. De lykkelige øyeblikkene, de glamorøse feiringene, utvekslingen av ringer i bryllupet - alt dette inspirerer oss i designene våre.

Naturen, med sine mykt avrundede åser, rislende bølger og utallige bladformer, er et endeløst reservoar av ideer.

På den annen side er det det pulserende livet i storbyene og arkitekturen som setter standarder med sine reduserte, rette linjer. Tett fulgt av kunst, som gjentatte ganger krysser grenser med kreativitet.

Design er ikke bare forbundet med stor følsomhet, men også med høyeste presisjon. Det er vårt mål ikke bare å designe vakre smykker for deg, men smykker som du føler deg helt komfortabel med.

Discover your Style

Klassisk tegning

Klassisk tegning

og moderne CAD

Etter at en designidé er formulert, lages førstehåndsskissene av mulige modeller. Blyanten er et viktig tilbehør. For å utnytte potensialet til et emne, følger skisse etter skisse. Mye lidenskap og matematisk evne flyter inn i utviklingen. Når de aktuelle modellene er valgt, blir detaljene oversatt fra håndtegningen til CAD og perfeksjonert der.

Valg av

materialer

Ethvert design i alle farger er mulig i acredo-konfiguratoren. For våre modeller bestemmer vi imidlertid på forhånd i hvilke material- og fargekombinasjoner de skal produseres. Våre kunders preferanser er i endring. Dette faktum må tas i betraktning i designet. Den klassiske gifteringen var for eksempel gul lenge. I dag er de hvite metallene i forgrunnen. Kombinasjonen av hvitt og rosé er spesielt elegant. Trenden mot forlovelsesringer har økt betydelig de siste årene. Siden forlovelsesringer og gifteringer ofte bæres som et sett på en finger, har gifteringer en tendens til å være smalere. Vi tar for tiden opp denne trenden med ringsettene fra Chorus-kolleksjonen. Våre designere forholder seg også veldig bevisst til temaet stein. Fargeløse, hvite og fargede diamanter åpner for uendelige muligheter, hvor vi kun velger det beste for våre modeller.

Discover Alloys

pages.aboutDesign
Diamond

Diamond

Selection

The trend towards engagement rings has gained substantial momentum in recent years. As engagement rings and wedding rings are often worn in a set on one finger, wedding rings tend to be narrower now. We currently answer this trend with the Chorus collection ring sets.

Our designers are also highly aware of the stones they select. Clear, white and colorful diamonds open up infinite possibilities, only the best of which we select for our models.

Discover Diamonds

Ideen blir

til virkelighet

I modellbygging blir ideen et reelt produkt. Designerne jobber side om side med gullsmedene våre for å lage det perfekte smykket. Som et resultat av vår innovative ånd blir modellkonstruksjon ofte presset til sine grenser, og vi må finne nye måter. Til syvende og sist driver imidlertid vår entusiasme oss til løsningen er funnet. En annen utfordring er kompatibiliteten til design- og konfigurasjonsteknologi, som krever høy grad av systematikk.

Discover Alloys

pages.aboutDesign

Design guide

Design guide

Profilen er et svært viktig designelement og er også ansvarlig for ringens behagelige bærekomfort.

Design guide

Det sofistikerte til et design gjenspeiles i subtiliteten til divisjonen. Proporsjonene er avgjørende.

Perfeksjon i detalj

Perfeksjon i detalj

Med de fortryllende festerammene tilbyr acredo deg et enormt utvalg av typer rammer.

Perfeksjon i detalj

Overflaten endrer utseendet på ringen. Fra den klassiske polerte til den individuelt hamrede overflaten, trekker vi på en lang rekke alternativer.

Produkter

Produkter

med symbolsk karakter

Gleden er stor hver gang en ny acredo-modell blir født. For etter innsamlingen av ideer, de tekniske tegningene og detaljarbeidet i modellkonstruksjon, må hver modell passere de kritiske øynene til våre eksperter. Først da vil den inngå i samlingene og presenteres både på nettsiden og hos acredo-partnerne. Totalt sett tar designprosessen flere måneder til et halvt år. For en kunstner er applaus belønningen for arbeidet hans. Det samme gjelder våre designere. For dem er det et insentiv og den faktiske belønningen for arbeidet deres når du bærer smykkene våre for resten av livet, og minner deg om de vakreste øyeblikkene hver dag.

Discover Collections