Den personlige gifteringen gravering

Våre tips for din kjærlighetsmelding

Den klassiske gifteringen gravering

Den klassiske gifteringen gravering

Den klassiske graveringen for gifteringer er skjult på innsiden av ringene og består av fornavn og bryllupsdato. Kombinasjonen av begge fornavnene til bruden og brudgommen med bryllupsdatoen er populær. Rekkefølgen på navnene i ringene kan endres. Brudgommens navn nevnes først i kvinneringen og navnet på bruden i herreringen. Kombinasjonen av partnerens fornavn med bryllupsdatoen, det vil si navnet på brudgommen i dameringen og navnet på bruden i herreringen, er også utbredt.

Fonter for graveringen din

Fonter for graveringen din

Hos acredo tilbyr vi deg for øyeblikket et standardutvalg av 10 forskjellige rette og buede skrifttyper for giftering- eller forlovelsesringgraveringer. Bare skriv inn graveringsteksten din i konfiguratoren under "Personlige data". Så snart du velger en av skriftene, vil teksten din vises tilsvarende. Er du på jakt etter et enda mer personlig alternativ til gravering av giftering eller forlovelsesring, graverer vi også gjerne i din egen håndskrift.

Fonter for graveringen din
handwriting
handwriting

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Gravering på siden av ringene

Et smart sted for gifteringgravering er sideflaten på ringene. Vi pleier å gravere inn navn og datoer her. Disse er ofte supplert med en subtil steinklipping eller små hjerter. Men din kjærlighetserklæring med et «Jeg elsker deg» er også i gode hender her og er alltid lett å lese for den den er ment for.

Gravering på siden av ringene

Tydelig synlig - utsiden gravering

Kan du omfavne hele verden og dele din lykke? Vurder deretter en gifteringgravering på utsiden av ringene dine. Her kan du bruke navnet ditt i stort format - rett eller skråstilt. Eller du kan velge et lite gravert bryllupsordtak, en kjærlighetshistorie eller et dikt som er som en pryd av ringene. I kombinasjon med små diamanter skapes et veldig personlig mesterverk.

Tydelig synlig - utsiden gravering
Tydelig synlig - utsiden gravering
gravering av symboler

gravering av symboler

Den klassiske gifteringen eller gifteringgraveringen med navn og bryllup, forlovelse eller møtedato er ikke nok for deg? I dette tilfellet kan du velge mellom ulike graveringssymboler: hjerte, dobbelt hjerte, hjerte med pil, dobbelt hjerte med pil, uendelighetstegn, sammenflettede ringer og duen som et tegn på fred og solidaritet er tilgjengelig som standardsymboler.

gravering av symboler

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Fingeravtrykket

Gravering av et fingeravtrykk på gifteringer eller ringer er graveringskunstens videregående skole og samtidig høyst individuell. Uten store ord symboliserer fingeravtrykket at du alltid er ved partnerens side. Ved hjelp av laserteknologien vår blir hver eneste detalj av fingeravtrykket ditt overtatt og registrert for alltid i en kompleks prosess. Hver linje er en påminnelse om ditt livs kjærlighet.

Fingeravtrykket
Fortell din historie

Fortell din historie

Stedet du møtte er uforglemmelig. Hvor kysset du for første gang? De kommer fra kysten, han fra fjellene. Nå har de funnet et nytt hjem sammen. Alt dette kan fanges opp i en tegning som vi vil gravere på ringene dine. Ikke så flink til å tegne? Ha mot. Prøv det. Det vil definitivt fungere. Det eneste viktige er at du bruker en svart dokumentpenn til malen din slik at vi enkelt kan overta den.

Fortell din historie
Fødselsgraveringer

Fødselsgraveringer

Fødselen til barnet ditt traff deg rett i hjertet. Du ønsker desperat å fange øyeblikket. Det er spesielt fint hvis du dekorerer graveringen med en stein som matcher barnets kjønn: blått for en sønn, rosa for en datter. Legg til et symbol til navnet og fødselsdatoen: hjerte, blomst, due, engel eller stjerne. Når barn er små gi dem røtter, når de er store gi dem vinger. Hva med et tre og vinger som symbol? Avtrykket av en babyfot pryder mange barnerom. Har du noen gang tenkt på å få ham gravert på en ring? Eller du kan forevige en spesielt vakker tegning av barna dine på en spesielt verdifull måte. Fantasien din setter grensen.

Inspirerende. Unik. Konsistent.

engravingCity

Din kjærlighets by

engravingCity

Innovativ teknologi for ditt kjærlighetsbudskap

Vi har spesialister til å implementere graveringsideene dine. Etter at ringene dine har blitt produsert i vår fabrikk, gjør de malene dine til virkelighet. Hver gravering er presisjonsarbeid. Ringen må plasseres nøyaktig før laseren starter arbeidet. Konsentrasjon og følsomhet er avgjørende her. Malen din vil bli overført trinn for trinn til ringen og sjekket med et kritisk blikk på slutten.

Innovativ teknologi for ditt kjærlighetsbudskap

Graveringer for ringer & Co.

Sett din unike kjærlighet i et nøtteskall - med en personlig en på gifteringene eller andre smykker som forlovelsesringer eller evighetsringer. I tillegg til en rekke fonter og graveringsideer, tilbyr acredo deg muligheten til å få udødeliggjort individuelle graveringer på smykket ditt ved hjelp av en lasergravering. Enten det er datoen for bryllupet og navnet på partneren din, verset i et dikt eller en sang, bilder eller fingeravtrykk – hos acredo kan du gi fritt spillerom til dine ønsker om individuelle graveringer. #### Tradisjon vs. modernitet: Graveringseksempler på smykkene dine. Sett ord på kjærligheten din; dette er ofte vanskelig for mange par. Med von acredo finner du også de riktige ordene når det kommer til kjærlighet. Hvis du elsker det klassisk, så har par ofte bryllupsdatoen og navnet på partneren gravert på ringene. Kursiv skrift og gravering på innsiden er de mest populære og har bevist sin verdi. Denne graveringen er romantisk og kun beregnet på paret. Men mange par liker det også mer uvanlig og gjør gifteringene unike med graveringen. Og moderne teknologi gjør det mulig: Ved hjelp av de nyeste teknikkene og lasere, tryller acredo frem din personlige signatur på innsiden eller utsiden av ringen. #### Graverte fonter er nå enda mer personlige I tillegg til personlig håndskrift tilbyr acredo mange andre alternativer for individuelle graveringer. Og du trenger ikke engang å sette ord på kjærligheten din for det. Med et fingeravtrykk, et bilde eller et skilt du selv har malt, blir smykket ditt hundre prosent spesielt. Men også en egendesignet gravering, egenkomponerte linjer eller minnet om det første møtet gjør smykkene dine uerstattelige. Graveringer av acredo er en individuell lojalitetsed - enten med ord eller bilder, innenfor eller utenfor ringen, klassisk eller moderne!