Utmerket kvalitet

Oppdag interessante fakta

Vår påstand

Hos acredo kombineres tradisjon og innovasjon, varig verdi og høye kvalitetsstandarder. Dette vises i hver eneste detalj av smykkene dine. For å kunne tilby deg så mange konfigurasjonsmuligheter som mulig, utvikler vi hele tiden acredo-konfiguratoren. Vårt høyt spesialiserte IT-team presser teknologien fremover hver dag i kundenes interesse. Vi legger stor vekt på intensiv og ærlig rådgivning. Derfor oppdaterer vi hele tiden acredo-partnerne på kurs.Acredo-produktene produseres eksklusivt i egf Manufaktur, en av de ledende internasjonale giftering- og smykkespesialistene i Pforzheim, Tyskland. På grunn av den kompromissløse produksjonskvaliteten var egf Manufaktur den første gifteringprodusenten som ble tildelt kvalitetssertifikatet fra Institute of Jewellery Technology ved Pforzheim University. Kvaliteten går ikke minst tilbake til husets 80 års erfaring og tradisjon.

pages.aboutQuality
quality
Profil former for å føle seg bra

Profil former for å føle seg bra

Profilen beskriver tverrsnittet gjennom ringen. Det er rette, lett og kraftig buede, innovertrukne profiler eller en kombinasjon av disse. Det er viktig for bærekomforten til ringene dine at de indre, ytre og sideflater smelter perfekt sammen. Våre nyutdannede designere tar for seg dette matematisk komplekse emnet. Målet vårt er utviklingen av absolutt harmoniske, noen ganger uvanlige former som ganske enkelt føles bra når de bæres hver dag. Det beste du kan gjøre er å kjenne profilformene i de forskjellige breddene fra våre acredo-partnere og se selv.

Våre legeringer

Acredo-produksjonen jobber etter besteklasseprinsippet. Derfor legeres og smeltes mer enn 30 edle metaller internt. Støperiet er et imponerende sted hvor de enkelte komponentene i hver legering smeltes sammen under sterk varme. Våre støperier er ikke bare lidenskapelige, men også innovative. Hos acredo strekker utvalget av legeringer seg fra gull over palladium til platina. Vi har også nylig begynt å tilby deg det verdifulle PlatingGold. Vi legerer gull i fargene gul, hvit, grå, rosa, rød og grønn. Vi har patent på noen av disse legeringene. PlatinGold har en superhvit farge og et totalt edelmetallinnhold på 97,3 % og er derfor enda renere enn platina 950/-. Dette påvirker allergipotensialet, som kan klassifiseres som ekstremt lavt.

Oppdag nå

pages.aboutQuality

Vickers hardhet

Siden ringene utsettes for mange påkjenninger i løpet av livet, utsetter vi dem for spesielle herdeprosesser under produksjonen. Hardheten til ringskaftene er basert på en test fra 1925 hos Vickers Ltd. metoder utviklet i flykonstruksjon og gitt i Vickers (HV). Målingen utføres ved hjelp av en trykkpunktbelastning. Hardheten til ensfargede ringer er generelt litt høyere enn for flerfargede ringer og er mellom 180 og 270 HV for acredo-legeringene. Dette er over gjennomsnittet. For deg betyr dette at ringene dine er mer motstandsdyktige i hverdagen. På grunn av økt hardhet kan vi dessverre ikke forhindre eller utelukke tegn på slitasje ved mye bruk.

hardness

Magien med diamanter

Vi elsker diamanter. Derfor er vi spesielt oppmerksomme på kongen av edelstener. Diamanter handles internasjonalt. Vi velger de beste steinene til smykkene dine fra dette omfattende utvalget. Hver stein er underlagt en grundig inn- og kvalitetskontroll. Med de hundretusenvis av diamanter som behandles hvert år, er dette en enorm innsats. Bare fin eller veldig fin hvit kan brukes som farger for acredo. Vi aksepterer kun diamanter som har små, veldig små eller ingen synlige inneslutninger når de ses med en 10x lupe (Clarity). Vi jobber i toppsegmentet av diamanter og med et ekstremt attraktivt forhold mellom pris og ytelse. Alle diamanter fra 0,3ct har et sertifikat. Og fordi ikke alle sertifikater er like, begrenser vi oss til ekspertisen til de internasjonalt anerkjente testinstitusjonene GIA, IGI og HRD for din og vår sikkerhet. Vi jobber enda mer kompromissløst når det kommer til skjæring, fordi et utmerket snitt er ansvarlig for gnisten til diamantene. På acredo viser de beste diamantene fra 0,3 ct Hearts & Arrows. Bare 1% av briljantslipte diamanter har denne effekten, noe som taler for absolutt perfeksjon.

Oppdag nå

pages.aboutQuality
crystal

Forpliktet til bærekraft

egf Manufaktur og dermed acredo stoler på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraft. I mars 2017 mottok egf Manufaktur det «første» RJC-sertifikatet. I tillegg til RJC CoP (Code of Practice), oppfyller egf Manufakur det såkalte Provenance Claim (bevis på opprinnelse) – et vilkår som ikke er obligatorisk for medlemmer. Start inn i fremtiden med en god følelse.

Oppdag nå

pages.aboutQuality
Laget i Tyskland med kjærlighet

Laget i Tyskland med kjærlighet

Under skapelsesprosessen går et smykke gjennom mange kjærlige hender. Spesialister trengs for hvert trinn, fra støperiet til dreiing av ringene, gullsmiing og innsettingsarbeid, samt polering og etterbehandling. Smykke- og klokkeindustrien har vært hjemme i Tyskland siden den ble grunnlagt av markgreve Friedrich von Baden i 1767 i Pforzheim. På grunn av nærheten til gullsmed- og urmakerskolen finner du både de håndverksmessige og tekniske eller designorienterte spesialistene som jobber med dine smykker i manufakturen med mye kjærlighet til produktet. Gjennom kombinasjonen av håndverk og høyteknologi oppnår vi en høy grad av effektivitet, som vi gjerne gir videre til deg i form av attraktive priser. For acredo betyr Made in Germany: pålitelighet, design og høy kvalitet.

Elegant og eksklusivt

Smykker er alltid forbundet med unike øyeblikk. Se for deg at saken åpnes og du ser gifteringene dine for første gang. Forlovelsesringen vekker ikke bare entusiasme, men også det etterlengtede "Ja". For å gi disse øyeblikkene en verdig og eksklusiv setting, vil du motta hvert acredo-produkt i et elegant etui. Gull og beige toner spiller rundt smykket, men lar det likevel spille hovedrollen. Som en spesiell tjeneste vil du motta en ekstra liten ringlomme for sikker oppbevaring av gifteringer. Noen viktige tips for pleie er beskrevet i vedlagte attest.

pages.aboutQuality