vår service

Din fordel

Vår bekymring

Ringer, øredobber og halskjeder følger oss gjennom vår turbulente hverdag. For å bevare glansen til de edle metallene og gnisten fra steinene anbefaler vi regelmessig pleie og inspeksjon. Det er vår bekymring at du skal ha glede av smykkene dine i veldig lang tid. De har ikke bare en materiell verdi, men assosieres med utallige elskelige minner. Besøk oss og dra nytte av tjenesten vår. Vi ser frem til deg.

pages.aboutService
tools
mønsterringer

mønsterringer

Konfigurasjonen gir utrolige muligheter. På den annen side krever det også mange beslutninger av deg som kunde. Du bestemmer høyde, bredde, farge, ringstørrelse, steinsetting osv. Noen avgjørelser er lettere, andre vanskeligere. For å gi deg best mulig støtte i denne prosessen og for å fjerne enhver usikkerhet, tilbyr vi i acredo deg prøveringer. Disse prøveringene er sølvfargede og matcher drømmeringene dine i form, bredde, høyde og ringstørrelse, slik at du kan utvikle en perfekt bæreopplevelse. For produksjon av disse ringene trenger vi ca 14 dager. Denne perioden bør vurderes når du planlegger kjøpet av ringene dine. Prisen på prøveringene kan motregnes bestillingen. Ønsker du ytterligere detaljer som fuger, steinbeslag, overflater eller gravering er dette mulig mot et pristillegg. Hvis du finner ut av prøveringene at du ønsker endringer, vil vi gjerne vurdere dem for din bestilling.

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Stell av smykkene

Gifteringer og forlovelsesringer utsettes for mye belastning i hverdagen. Vi bruker dem alltid og overalt, tross alt vil vi hele tiden føle kjærlighetens symbolske kraft. Hendene våre er i aksjon hele dagen lang. Vi gjør husarbeid, dytter på dørhåndtak, tar tak i rekkverk osv. Alt dette setter spor på smykkene våre, spesielt ringene. Vi anbefaler derfor at du besøker din acredo-partner fra tid til annen. I tillegg til å sjekke smykket, vennligst få det profesjonelt rengjort. For regelmessig pleie av smykkene hjemme, vil du motta en poleringsklut med acredo-etuiet og til og med en matterende svamp for gifteringer. Med dette kan du selv gjenopprette den fantastiske overflaten til frostede ringer. Det er også lurt å legge gullsmykkene dine i et varmt vannbad fra tid til annen og deretter tørke det med polerkluten. Oppbevar alltid smykker atskilt fra hverandre i myke materialer. De vil takke deg og følge deg glitrende.

pages.aboutService
Sjekker steinen og setting

Sjekker steinen og setting

De aller fleste gifteringer i dag har en eller flere steiner. I smykker er steinen en dominerende designfunksjon som trekker alles oppmerksomhet. For å beholde det slik, bør du med jevne mellomrom få undersøkt steinen og settingen av våre eksperter. Vi er veldig glade for å kunne tilby deg denne tjenesten slik at du kan nyte smykket ditt uforminsket. Hardheten til mineraler måles i Mohs ved hjelp av Mohs-skalaen. Skalaen varierer fra 1 til 10. Diamanten, som det hardeste mineralet, har en Mohs-hardhet på 10. Korund, som inkluderer safirer, følger etter med en Mohs-hardhet på 9. I tillegg til deres skjønnhet er dette grunnen til bruken på acredo. Rammer kan endres på grunn av mekanisk påvirkning. Steintapet truer. For å unngå dette scenariet anbefaler vi at du regelmessig sjekker acredo-stedet.

Profesjonell behandling

Livet setter sitt preg ikke bare på oss mennesker, men spesielt på ringer. Over tid vil en opprinnelig polert overflate virke mattere, og en opprinnelig matt overflate vil bli mer polert. Omfanget av tegn på slitasje varierer fra materiale til materiale avhengig av hardheten. Dette påvirker mulighetene for bearbeiding. Under bearbeiding av gull fjernes ekstremt fine lag av materiale, mens for metaller fra platinagruppen som palladium og platina kan overflaten gjenopprettes med nesten ingen slitasje. Hvis smykkene dine har vært utsatt for kraftig slitasje og skulle skinne igjen i sin opprinnelige prakt, tilbyr vi deg en profesjonell oppussing av våre fagfolk i fabrikken.

pages.aboutService

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Ringstørrelse endres

Ringstørrelse endres

Det er mange grunner til at en ringstørrelse kan endres. Kanskje du har bestemt deg for å bruke ringen på en annen finger. Kanskje fingrene endres med tiden på dagen – de er slankere om morgenen, bredere om kvelden. Du kan ha gått opp eller gått ned i vekt. Den typiske ringstørrelsen varierer mellom 50 og 55 for kvinner og mellom 58 og 64 for menn. Det finnes et bredt utvalg av ringstørrelser over og under. Avhengig av ringmodellen innebærer endring av ringstørrelsen forskjellig innsats. Å endre en klassisk ensfarget ring med ett eller to tall er mye enklere enn å bytte en ring med en diamantkrans. Dette må vanligvis lages om. Vi utfører alle ringstørrelsesendringer for deg. Vennligst la våre spesialister på stedet gi deg råd i detalj.

Acredo-saken

Overlevering og oppbevaring av et smykke skal feires. Acredo-saken ble spesielt laget for dette. Gull og beige toner spiller rundt smykket, men lar det likevel spille hovedrollen. Det indre materialet har en utmerket følelse. Den føles myk og flatterende. Dette betyr at smykkene dine er godt beskyttet. Som en spesiell tjeneste vil du motta en ekstra liten ringlomme for sikker oppbevaring av gifteringer. Noen viktige tips for pleie er beskrevet i vedlagte attest.

pages.aboutService