Den perfekte ringstørrelsen

Verdt å vite om ringstørrelse og passform

Riktig ringstørrelse

Et av høydepunktene i ethvert bryllup er utveksling av ringer. De skal gli uanstrengt over fingrene dine og deretter legge seg som en ny hud. I hverdagen bør en ring ikke være for løs slik at du ikke mister den ved et uhell. En ring som er for stram påvirker bærekomforten. Derfor er det viktig å bestemme ringstørrelsen med omhu. Det er flere måter du kan ta dette i egne hender. Det tryggeste er imidlertid å besøke en av våre lokasjoner og la spesialistene våre hjelpe deg med å velge ringstørrelse. Forresten: jo flere steiner som er satt i et ringbånd, jo viktigere er det å bestemme riktig ringstørrelse.

Find perfect ringsize

pages.ringSizes
Fingerens omkrets

Fingerens omkrets

Den indre omkretsen av ringen måles med omkretsen av fingeren. Pakk et stykke solid tråd eller en tynn papirremse rundt fingeren der ringen senere skal bæres. Pass på at tråden eller papiret også passer over knoken. Klipp tråden eller papiret der endene møtes og mål avstanden med en linjal. Ringens indre omkrets er lengden i mm.

Innvendig diameter

Denne metoden er ideell for hemmelige størrelsesbestemmelser. For å måle innerdiameteren trenger du en velsittende ring av den du vil overraske. Ideelt sett bør ringen du bruker for målingen og den nye ringen være like i profil og bredde. Bruk en linjal eller skyvelære, mål innvendig diameter på ringen. Hvis du ganger dette med 3,14 får du den indre omkretsen. Alternativt kan du legge en papirremse rundt innsiden av ringen og måle lengden i mm.

pages.ringSizes

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Høyre side for ringen

Høyre side for ringen

Under våre konsultasjoner får vi ofte spørsmålet: «På hvilken hånd bærer du ringen?» Siden dette til en viss grad skiller seg internasjonalt, har vi her satt sammen en oversikt for deg: I Tyskland og Østerrike bæres gifteringen. til høyre "rettferdig hånd". " Hånd. Internasjonalt bæres den på venstre hånd som kommer fra hjertet. Forlovelsesringen bæres vanligvis på venstre hånd. Den internasjonale trenden mot å kombinere en forlovelsesring og en giftering på en finger er tydelig gjenkjennelig. Bruker du ringen din som et smykke eller som en vennskapsring, står du helt fritt til å velge fingeren.

Påvirkning av profil og ringbredde

Hos våre acredo-partnere finner du et omfattende utvalg av breddemønstre for forskjellige ringprofiler. Fordi profilformen og bredden på en ring kan ha en betydelig innflytelse på ringstørrelsen. Ringer som er avrundet på innsiden glir mye lettere over fingeren enn ringer som er rette på innsiden. Det samme gjelder for smale ringer. De er også lettere å ta av og på enn brede ringer. For å garantere deg en perfekt bærekomfort, tilbyr vi deg vår prøvetjeneste. Til dette formålet produserer vi prøveringer til deg i den profilen du trenger og din ringstørrelse, som du kan bruke som en test før produksjonen av ringene dine.

pages.ringSizes
Våre tips

Våre tips

Vi har følgende tips for å finne den perfekte ringstørrelsen: 1. Vær oppmerksom på at høyre og venstre hånd vanligvis har forskjellig styrke. Mål alltid fingeren på hånden der ringen skal bæres. 2. Ringstørrelsen kan endres i løpet av dagen. Fingrene er ofte slankere om morgenen enn om kvelden. 3. Temperaturen påvirker ringstørrelsen. Fingrene er slankere på kalde dager. De hovner opp på varme dager. 4. Ringstørrelsen kan endre seg over tid på grunn av vektøkning eller vekttap. Få derfor ringstørrelsen sjekket regelmessig av en spesialist.