Råd med hjertet

Opplev acredo-kvaliteten

Du finner oss i nærheten av deg

Acredo-merket er representert mer enn 90 ganger i 16 land. Vår tilstedeværelse i Tyskland, Østerrike og Sveits er spesielt sterk. Du vil alltid finne oss i nærheten av deg. Våre samarbeidspartnere er spesialister på gifteringer, forlovelsesringer, diamanter og smykker. Med stort engasjement tar de opp disse fantastiske temaene hver dag. Vi gir mer enn gjerne kunnskapen vi tilegner oss til deg. Målet vårt er å samarbeide med deg for å lage det perfekte smykket. Vi ser frem til deg.

pages.consulting
consultation
Vi tar oss tid til deg

Vi tar oss tid til deg

Å lage et smykke krever ikke bare manuelle ferdigheter og kreativitet, men fremfor alt tid. Vi anbefaler derfor at du starter prosjektet ditt i beste fall 6 måneder, men senest 6 uker før kommende dato. Våre eksperter støtter deg med ideer og forslag. Siden vi behandler deg og dine ønsker intensivt, varer en konsultasjon minst 1 time. Ta hensyn til denne perioden i planleggingen og la konsultasjonen bli en opplevelse. Ved hjelp av vår innovative konfigurasjonsteknologi utvikler vi ring- og smykkemodeller sammen med deg på moderne arbeidsplasser. Disse vises ikke bare på en fotorealistisk måte. Det er også en umiddelbar prisberegning. Så du har alltid oversikt. Og hvis ting må gjøres raskt, ser vi på dette som en sportslig utfordring.

Inspirerende utvalg av modeller

Alle acredo-modeller fungerer som en inspirasjonskilde for dine individuelle ringer og smykker. For å kunne tilby deg en perfekt oversikt over mulighetene, presenterer våre acredo-partnere deg et stort antall modeller i sine butikker. I montrene glitrer de dyrebare gjenstandene. Du vil finne smykker som passer din stil, fra naturlig til elegant til kult. Eller la deg inspirere av ringer med strålende kranser, edel platina og utmerkede diamanter. En spesiell styrke ved acredo er ringsettene, som kombinerer forlovelsesringer, gifteringer og evighetsringer helt fra starten. Du kan velge favorittmodellene dine fra denne varianten. Du kan deretter se nærmere på modellene og kjenne på dem på våre komfortable konsultasjonssteder. Det er viktig for oss at du utvikler en følelse for smykket under konsultasjonen. For bare det som føles bra bæres også med glede.

pages.consulting
Profiler med høyeste bærekomfort

Profiler med høyeste bærekomfort

Et viktig kriterium for den etterfølgende bærekomforten til ringene dine er profilen. Dette beskriver tverrsnittet gjennom ringen. Vår profiloversikt gir deg en oversikt over mengden av former som kan lages av elementer som er buet utover eller innover eller rette. Alle profiler fra acredo kjennetegnes av et spesielt høyt komfortnivå på grunn av sideflatenes myke overgang. Hver profil har sin egen passform. Avhengig av høyde og bredde kan ringene føles veldig forskjellige. Derfor har vi hver profil tilgjengelig for deg i flere bredder. Prøv hvilken favoritt du har. Vær oppmerksom på den balanserte andelen av ringen til fingrene. Ringens bredde avhenger også av om du vil ha en, to eller tre ringer på en finger. Forresten: selv med gifteringer trenger ikke nødvendigvis dame- og herreringer å være like. Våre konsulenter forklarer deg gjerne de ulike profilene.

Den perfekte ringstørrelsen

Acredo-partnerne har ringstørrelsessett med forskjellige profiler for å hjelpe deg med å finne riktig ringstørrelse. Passformen på en profil som er buet på innsiden skiller seg vesentlig fra passformen på en profil som er rett på innsiden. En buet profil glir lettere over fingeren, en rett profil vanskeligere. Bredden på ringskaftet, i likhet med andelen av fingeren, må også vurderes når ringstørrelsen skal bestemmes. Vi har alle disse kriteriene i tankene når vi jobber med deg for å finne ringstørrelsen som passer best for deg. Våre partnere er utstyrt med alle mulige måleinstrumenter for å gi deg råd i detalj. Men til syvende og sist er det bare du som kan bestemme.

pages.consulting

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Nesten som originalen - prøveringer

Nesten som originalen - prøveringer

Konfigurasjonen gir utrolige muligheter. På den annen side krever det også mange beslutninger av deg som kunde. Du bestemmer høyde, bredde, farge, ringstørrelse, steinsetting osv. Noen avgjørelser er lettere, andre vanskeligere. For å gi deg best mulig støtte i denne prosessen og for å fjerne enhver usikkerhet, tilbyr vi i acredo deg prøveringer. Disse prøveringene er sølvfargede og matcher drømmeringene dine i form, bredde, høyde og ringstørrelse, slik at du kan utvikle en perfekt bæreopplevelse. For produksjon av disse ringene trenger vi ca 14 dager. Denne perioden bør vurderes når du planlegger kjøpet av ringene dine. Prisen på prøveringene kan motregnes bestillingen. Ønsker du ytterligere detaljer som fuger, steinbeslag, overflater eller gravering er dette mulig mot et pristillegg. Hvis du finner ut av prøveringene at du ønsker endringer, vil vi gjerne vurdere dem for din bestilling.

Leveringstiden

Hvert acredo-produkt er laget helt individuelt i vår fabrikk. Derfor trenger vi mellom 2 og 5 uker til produksjonsprosessen. Varigheten avhenger på den ene siden av modellen og på den andre siden av arbeidsbelastningen til fabrikken. Så snart du har lagt inn bestillingen og betalt for den, går den i produksjon på nett. Dette er en av våre store styrker. Bestillingen din vil bli produsert nøyaktig i henhold til din konfigurasjon, sjekket og sendt til acredo-partneren. Der kan du motta dine drømmebrikker fulle av glede. Hvis du velger prøveringer på forhånd, øker den totale perioden med 2 til 4 uker. Vi anbefaler derfor at du planlegger tiden din sjenerøst i de fleste tilfeller. Men hvis det haster, trekker vi ut alle stopper. Det handler tross alt om kjærlighet.

pages.consulting
Tilsettingsordningen

Tilsettingsordningen

Grundig og autentisk rådgivning til våre kunder er svært viktig for oss. Vi hjelper deg gjerne med ord og handling. Ta derfor litt tid til konsultasjonen din. Ønsker du en avtale kan du avtale dette på forhånd med acredo-partnerne. Vi anbefaler at du bestiller time, spesielt for konsultasjoner på kveldstid og i helger. Du melder deg på via telefon, e-post eller med nettkalenderen og vi sender deg en bekreftelse på timen din. En av våre konsulenter reserverer en sjenerøs tid til å snakke med deg slik at alle spørsmål kan avklares i detalj. Trinn for steg utvikler vi ditt eget personlige smykke fra dine ideer.

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Ringbryllupet

Selv den kreative prosessen med å lage smykkene ved hjelp av konfiguratoren er noe spesielt. Øyeblikket når du holder dine personlige ringer eller ditt individuelle smykke i hendene for første gang er enda mer. Det er alltid rørende øyeblikk i butikkene våre. Det er derfor vi kaller dette øyeblikket ringbryllup. Vi vil gjerne gjøre ringbryllupet til en opplevelse for deg. Derfor ber vi deg om litt tid. Det er ideelt å avtale på forhånd, slik at du i fred kan se på dine drømmejuveler og føle deres symbolske kraft. Det er best å gjøre en avtale når du legger inn bestillingen.

pages.consulting
Acredo-saken

Acredo-saken

Overlevering og oppbevaring av et smykke skal feires. Acredo-saken ble spesielt laget for dette. Gull og beige toner spiller rundt smykket, men lar det likevel spille hovedrollen. Det indre materialet har en utmerket følelse. Den føles myk og flatterende. Dette betyr at smykkene dine er godt beskyttet. Som en spesiell tjeneste vil du motta en ekstra liten ringlomme for sikker oppbevaring av gifteringer. Noen viktige tips for pleie er beskrevet i vedlagte attest.