Gifteringer - unikt inspirerende | acredo

Alle gifteringer av acredo

Leter du etter veldig personlige gifteringer? Opplev variasjonen av våre gifteringdesign her. Gifteringer fra acredo er inspirerende, unike og bærekraftige. Hvert par ringer som vises her er den perfekte inspirasjonen for å lage bryllupsbånd som passer perfekt til deg, din stil og din kjærlighet. Sertifisert førsteklasses kvalitet Laget i Tyskland.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer med personlighet

Ekstraordinære design møter harmoniske former De er en forpliktelse til evig kjærlighet, lojalitet og tilknytning - siden antikken har to personer uttrykt sin evige tilknytning med gifteringer. Siden den gang har selv den felles utvelgelsen vært en integrert del av forberedelsene til den vakreste dagen i livet. Mange skikker har endret seg siden den gang, men gifteringer var og har forblitt symbolet på evig kjærlighet: Gifteringer har ingen begynnelse og ingen slutt og er derfor det perfekte tegnet for det uendelige båndet. #### Finn de rette gifteringene Evig kjærlighet betyr en ring for evigheten. For at du skal like det lenge og begge partnere føler seg komfortable med det, bør du tenke nøye gjennom hvilke gifteringer du bestemmer deg for. Ekspertene hos acredo hjelper gjerne til når det kommer til den profesjonelle gjennomføringen av dine ønsker. Finn ut mer på nettet eller besøk en av de mange stedene - sannsynligvis også i ditt område. Våre konsulenter har mange flere ideer og forslag til deg. I acredo-kolleksjonene finner du det riktige smykket for enhver stil. Eksklusivitet og eleganse, hånd-ferdige former for eksepsjonell komfort og førsteklasses edelstensbeskjær kjennetegner smykkene av høy kvalitet. Uansett hvilke gifteringer og smykker du kjøper, vil du føle deg bra med gifteringer fra acredo, hver dag. #### Gifteringer laget av gull og platina Alternativene er varierte: Gifteringer laget av gull og platina er veldig populære – det er en balanse mellom fargevariantene gult, rødt og hvitt gull. Realiser din stil, din kjærlighet og din holdning til livet med gifteringer som du designer selv med vår acredo-konfigurator. Enkel å bruke, design gifteringer etter dine ønsker og ideer. Takket være muligheten for konfigurasjon, skaper kombinasjonen av form, farge, legering, overflate og steinsetting smykker og gifteringer som fullt ut samsvarer med din personlighet når det gjelder utseende og stil. Acredo gifteringer, forlovelsesringer og smykker er individuelt laget for deg på Pforzheims produksjonssted i Tyskland hos en av verdens ledende gifteringprodusenter med stor omhu og oppmerksomhet på detaljer. Med lidenskap og engasjement skapes smykker som varer livet ut.