Gifteringer HEMMELIG HJERTE | acredo

SECRET HEART® er kjærlighet

Det er virkelig ren magi: Når du holder SECRET HEART®-ringen i hånden, kan du se hjerteformen. Hvis du bærer den på fingeren, endres hjertet ditt til en mild bølge. Å bringe mer kjærlighet, lykke og glede inn i hverdagen - det er kjernen i SECRET HEART® og vårt erklærte mål. Det er derfor våre handlinger og handlinger ledsages av dette mottoet hver dag: «Det kan ikke være nok kjærlighet i verden.» Gifteringer, giftebånd og forlovelsesringer med det skjulte hjertet: SECRET HEART®. Oppdag hemmeligheten bak kjærlighet i ringform.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

SECRET HEART® – gifteringer med hjerte

Subtil romantikk og litt mystikk kjennetegner SECRET HEART®-merket og partnerringene, forlovelsesringene, bryllupsbåndene og gavene designet med det skjulte hjertet. Detaljen er designet. I henhold til dette mottoet skapte designeren Markus Franz den spesielle hjerteformen til SECRET HEART® med sitt håndverk og lidenskap, som er synlig på siden av ringene sett ovenfra. Et hjerte som er fortryllende å se på. #### SECRET HEART® – designet SECRET HEART®-formen kan vises på en eller begge sider av ringene. Dette resulterer i en rekke designvarianter for SECRET HEART® gifteringer eller bryllupsbånd. Hjertepunktet fungerer som et foryngende element i gifteringskinnen og fremhever dermed perfekt for eksempel en forlovelsesring. Ringene til forlovelsesringen og SECRET HEART® giftering passer sømløst sammen. Den sentrale steinen i forlovelsesringen er fri som solist. SECRET HEART® - SECRET HEART®-ringer kan designes med eller uten diamanter, enten det er partnerringer, bryllupsringer eller gifteringer. Hvis et design uten steiner velges, er fokuset på hjerteformen. Dette kan kombineres med en polert, mattet eller strukturert overflate på ringskinnen. Selvfølgelig er diamanter høydepunkter som understreker SECRET HEART®-designet. Avhengig av antall og type setting av steinene, lages gifteringer i forskjellige stiler fra klassisk elegant til luksuriøst. De treffer definitivt hjertet. #### SECRET HEART® – Forslag med hjerte Et par ringer med SECRET HEART®-design på dame- og herreringen er en fantastisk partnerring. Hvordan kunne du erklære kjærlighet mer subtilt enn med et skjult hjerte? En enkelt SECRET HEART®-ring for din hjertedame gjør frieriet perfekt. Og satt med glitrende diamanter er gleden absolutt dobbelt så stor. SECRET HEART® og acredo - to merker, ett motto: Det kan ikke være nok kjærlighet i verden. Bli inspirert og bring glede og lykke inn i hverdagen din.