Platina gifteringer - Pure Emotion | acredo

platina gifteringer Celeste

Platina er et svært sjeldent og eksklusivt edelt metall. Gifteringer i platina er tilsvarende verdifulle. Hos acredo har du valget mellom PlatinGold, den fineste av alle platinalegeringer, og RiverPlatin, den hviteste av alle platinalegeringer. Hver av våre gifteringmodeller kan lages i platina. La deg inspirere av våre design og lag dine personlige platina gifteringer.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Platina gifteringer

Gift deg og feir denne begivenheten med en spesiell fest. Denne unike dagen bør huskes for livet. La deg selv bli minnet på denne spesielle funksjonen hver dag etterpå: Bestem deg for gifteringer laget av platina. Og én ting er sikkert: du kan fortsatt nyte denne spesielle følelsen av å gifte deg med platina gifteringer år senere. Gifteringer laget av platina er preget av høy renhet. Platina er hvit gjennom og gjennom, spesielt slitesterk og langvarig, ekstremt verdifull og eksklusiv. Det er dronningen av alle materialer: platina er mye sjeldnere enn gull og derfor av enda høyere kvalitet. Det er omtrent 30 ganger sjeldnere enn gull. #### Gifteringer laget av platina for hver dag På grunn av sine tekniske egenskaper er platina spesielt egnet som materiale for brukbare smykker som gifteringer: platina falmer ikke, er 100 % fargefast, har færre tegn på slitasje og er veldig snill mot huden. Renheten til platina er 95%. Til sammenligning: med 18 karat hvitt gull er dette bare 75 %. De edle metallene i platinagruppen, i motsetning til hvitt gull, er naturlig hvite. Hvit står for originaliteten, renheten, naturligheten og spesialiteten til din kjærlighet. På grunn av sin spesielle seighet og knapt noen slitasje, holder platina også diamanter i gifteringene dine sikrere enn nesten noe annet edelt metall. Det betyr: platina er det beste materialet for å sette steiner trygt. #### Design platina gifteringer Design platina gifteringer online – acredos giftering konfigurator er enkel å bruke og viser deg de mange variantene. Eller velg fra vårt brede utvalg av vakre og unike platina gifteringer. Vi vil også gjerne gi deg råd på stedet på våre mange lokasjoner - la deg inspirere av forslagene fra våre erfarne konsulenter. Uansett hvilken ring du velger: gifteringer laget av platina er rene følelser, for en levetid.