Gifteringer enkle og edel | acredo

vanlig Gifteringer og gifteringer

Enkle bryllupsbånd er ekstremt tilpasningsdyktige og har evig gyldighet. Kanalsamlingen vår inkluderer gifteringer med briljanter og diamanter satt på tvers av ringbåndet. Man snakker om en tverrkanalversjon. La deg inspirere av våre forskjellige tolkninger av denne enkle typen steinsetting for gifteringene dine. Sett rett eller i vinkel til ringbåndet, fordelt en eller flere ganger på ringen - Channel viser enkle gifteringer med fantastiske steinsettinger for å inspirere deg. Med acredo har du friheten til å designe begge gifteringene på samme måte eller å designe dem annerledes. For en enkel giftering anbefaler vi steinsetting for ring 1 og ring 2.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Overbevisende enkelhet

Når det kommer til enkle gifteringer, ser de fleste brudepar for seg ringer uten steiner. Vi vil gjerne overbevise deg om at det fungerer enkelt og likevel med en steinsetting. #### Den perfekte formen for enkle gifteringer Den enkle gifteringen lever av formen. Alt i alt kan du hos acredo velge mellom 34 forskjellige former, som vi kaller profiler. Hvorfor er det så mange? Vi skreddersyr ringene perfekt til våre kunder og deres forskjellige hender. Over tid har vi lært at det er viktig, spesielt for enkle gifteringer, å tilby former med ulike radier. Fordi ingen hender er like, spesielt på den internasjonale arenaen. Med variasjonen av former sikrer vi at ringene alltid passer perfekt. Derfor er et fokus i våre råd på riktig ringform, ikke bare for enkle gifteringer. #### Diskret diamantsmykker for enkle gifteringer Vår erfaring er at de fleste kvinner ønsker et lite høydepunkt med en diskret steinsetting selv med den enkle formen på gifteringen. Krysskanalfestet er ideelt for dette. Den er justert over ringen. Briljantene eller prinsessediamantene understreker subtilt ringens bredde. Det finnes forskjellige varianter av denne tverrkanalinnstillingen, så den kan også arrangeres i vinkel på de enkle gifteringene. Det vises enten én gang eller gjentatte ganger på de enkle gifteringene, noe som skaper veldig interessante design. På denne måten gjør den karakteristiske formen de enkle gifteringene til ganske luksuriøse symboler på kjærlighet. #### Enkle menneringer På grunn av sin enkelhet er tverrkanalinnstillingen også ideell for mennsringer. Hos acredo finner du noen par ringer med samme steinsetting for dame- og herreringer til inspirasjon. Enten bestemmer du deg bevisst for å konsentrere steinsettingen om dameringen, eller så designer du begge ringene likt med tanke på steinsettingen. Diamantene eller prinsessediamantene fyller hele bredden av dine enkle gifteringer i en rett eller skrå linje. Det spiller ingen rolle om du bestemmer deg for enkle gifteringer med eller uten steinpynt, vi produserer drømmeringene dine med mye kjærlighet i vår fabrikk. Mange individuelle trinn er nødvendige for å produsere førsteklasses gifteringer. Våre fagfolk i fabrikken gjør dette med absolutt dedikasjon og er stolte av hver unike del som brudeparet mottar. Leter du etter mer inspirasjon til enkle gifteringer anbefaler vi også kategorien klassiske gifteringer. Der viser vi deg mange flere design med og uten subtile steinbeslag.