Vintage bryllup band med perle ledd

Vintage gifteringer med perleledd

Gifteringer med et mønster av perleforbindelser Millgriff beskriver et perlemønster for gifteringer som ligner tusen korn som er stilt opp ved siden av hverandre. Mønsteret er laget med et spesialverktøy, Millgriff-hjulet. Gifteringer med perle- eller møllehåndtaksmønster har sin helt egen vintagesjarm.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer med perlefuger

Et mønster av bittesmå perler som ligner tusen korn tredd sammen er også kjent som et Millgriff-mønster. Millgriff eller Milgrain betyr «tusen korn» og beskriver en teknikk som allerede ble brukt på 1800-tallet for å fortrylle smykker med en fin perlage. Ved å bruke denne eldgamle kunstteknikken, lager vi fortsatt kjærlig unike perlemønstre med vintage sjarm ved hjelp av et spesialverktøy, Millgriff-hjulet. Perlagen gir ringoverflaten en spesiell struktur, både visuelt og haptisk, som gjør at en enkel giftering / giftering fremstår spesielt edel. Men også i kombinasjon med diamanter gir perlemønsteret en herlig lyseffekt og en sjarmerende ramme. For å forsterke en kontrast mellom ulike farger og metaller er en perleskjøt et utmerket stilelement. Millgriff gifteringer/vielsesringer er ikke bare populære blant vintage-fans, avhengig av kombinasjonen av den antikke perleforbindelsen med forskjellige stilistiske innretninger og legeringer, ser en ring edel, praktfull, romantisk eller moderne ut. Den enkle elegansen til Millgriff-mønsteret er også veldig populær blant menns ringer. På et bredt ringbånd ser perleleddene ut som en mengde sfæriske diamanter og får ringen til å virke edel, men fortsatt maskulin. #### Design dine individuelle gifteringer med perleledd La deg inspirere av vårt mangfoldige utvalg av gifteringer og velg din favorittmodell. Med acredo gifteringkonfigurator kan du enkelt tilpasse modellen din på nett etter dine individuelle ideer og designe din helt egen drømmering. Vi vil gjerne gi deg råd på stedet på våre mange lokasjoner eller online via e-post eller videochat. Uansett hvilket kvernhåndtaksutseende du velger, enten som et enkelt stilelement eller i kombinasjon, er en ring med perlemønster alltid noe helt spesielt.