Moderne bryllupsringer og gifteringer | acredo

moderne Gifteringer og bryllupsringer

Ukomplisert stil kjennetegner de moderne gifteringene fra acredo. Moderne gifteringer kan enkelt kombineres med en forlovelsesring eller en evighetsring. Brukt i kombinasjon eller alene, er de tilpasningsdyktige følgesvenner i en turbulent hverdag. La deg inspirere av vårt utvalg av moderne gifteringer og kombiner dem til ditt hjerte. Elegante gifteringer, rolig moderne.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Moderne bryllup band og bryllup band

Moderne er det som gleder her og nå. Moderne gifteringer følger tidsånden og må fortsatt klare balansegangen av tidløshet, fordi de skal følge oss hele livet. De elegante og undervurderte moderne gifteringene fra acredo lykkes med dette uten problemer. #### Moderne gifteringer i hvitt og rosa gull Vi presenterer moderne gifteringer hovedsakelig i hvitt gull med subtile aksenter i rosa eller rødt gull. Disse ringene er ekte kombinasjonskunstnere. Nesten hvert smykke egner seg som et supplement. Hvis moderne gifteringer bæres sammen med en forlovelsesring eller en memoirering, fremstår de som reserverte. Båret alene tar de opp en verdig plass og forteller din personlige kjærlighetshistorie. #### Moderne gifteringer med indre verdier Enkelt på utsiden, moderne gifteringer overbeviser ofte på innsiden med utrolige kreative graveringer, som forteller om å bli kjent med hverandre, reise sammen og spesielle felles opplevelser. Lysende prikker danner små briljanter eller moderne prinsesse- og baguettediamanter. Den enkleste varianten er moderne giftringer laget av fint hvitt gull eller imponerende tung platina uten diamanter. #### Moderne gifteringer med en utmerket følelse Føl acredo-forskjellen. De moderne gifteringene fra acredo har alle den utmerkede bærekomforten til acredo-profilene. Profil betyr formen på ringene. I moderne gifteringer kan denne være rett, lett eller sterkt buet på innsiden og utsiden. Ha det gøy å prøve dem.