Gifteringer & gifteringer hvitt gull | acredo

hvitt gull giftering

Gifteringer i hvitt gull er tidløst vakre og ekte kombinasjonskunstnere. Oppdag de forskjellige designene til gifteringene våre i hvitt gull. Hver modell en inspirasjon. Hver gifteringmodell kan enkelt representeres i hvitt gull. Bare velg fargen hvit i konfiguratoren og deretter ønsket legering. Gifteringer i hvitt gull kan konfigureres i karakterene 375 (9 karat), 585 (14 karat) og 750 (18 karat).

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer i hvitt gull

Trender kommer og går. Ekte stil forblir. Gifteringer i hvitt gull er klassikere som har bestått tidens tann i flere tiår. Hvitt gull er like varig som ekte kjærlighet. Gifteringer i hvitt gull har vært populære siden opprinnelsen til hvitt gull i smykkefremstilling i 1912. Brudepar setter pris på fordelene med hvitt gull: hvitt gull ligner platina i sølvfarge, men det er lettere å jobbe med. Og det er overlegent sølv, men oksiderer ikke - noe som gjør bryllupsbånd i hvitt gull til et perfekt alternativ for de som elsker skjønnhet. Gifteringer i hvitt gull er tilgjengelige fra acredo i legeringer 375, 585 og 750. #### Perfekt å kombinere: gifteringer laget av hvitt gull Gifteringer laget av hvitt gull blir spesielt unike når de kombineres med en edelstein. Det finnes knapt et edelt metall som kan kombineres med for eksempel diamanter, så vel som hvitt gull. Takket være den enkle elegansen som grunnlag, kommer diamanter, inkludert fargede, virkelig til sin rett med gifteringer laget av hvitt gull. Men også gifteringer laget av rent hvitt gull, uten steiner, får hjertene til å slå raskere – ikke bare på denne fantastiske dagen. Oppdag det store utvalget av gifteringer i hvitt gull hos acredo, din spesialist på forlovelsesringer, bryllupsbånd og smykker. #### Design din giftering i hvitt gull Din giftering i hvitt gull kan være like individuell som din kjærlighet: Oppdag de utallige designalternativene i vår gifteringkonfigurator. Bestem deg for hva som passer deg og hvordan du vil at gifteringene i hvitt gull skal se ut. Hvis du foretrekker å velge blant våre designersmykker: vårt store utvalg av gifteringer laget av hvitt gull vil inspirere deg. Gå for en elegant stil og en tidløs look.