Gifteringer & gifteringer med karbon | acredo

karbon Gifteringer og gifteringer

Med sin mørke farge og karakterfulle struktur, skaper karbon en slående kontrast på gifteringer laget av gull eller platina. Det ekstremt sterke og lette materialet gir gifteringer en ekstraordinær følelse. Sett aksenter med karbon og design smarte gifteringer individuelt med acredo-konfiguratoren.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer/vielsesringer laget av karbon

Start et fantastisk ekteskap med et ekstraordinært, tidligere stort sett ukjent materiale: karbon gifteringer er fortsatt en sjeldenhet i smykkeverdenen og, sammen med sølv og palladium, et annet flott alternativ til klassiske gifteringer. Med gifteringer laget av karbon tiltrekker du alles oppmerksomhet: kombinasjonen av mørkt karbon med gull eller hvitt gull, for eksempel, skaper unike og slående kontraster. I tillegg er karbon fem ganger mer strekkfast enn stål, så gifteringer i karbon er ikke bare et symbol på ekteskapets sterke bånd. #### Gifteringer/vielsesringer laget av karbon: Gå inn i en ny æra med letthet og komfort En lett og bekymringsløs start på en fremtid sammen – det er ønsket til mange par i bryllupet deres. Du vil garantert lykkes med gifteringer laget av karbon: Gifteringer laget av karbon er lette og kjennetegnes av sin spesielle bærekomfort. Derfor er de den ideelle løsningen, spesielt for folk som aldri har brukt ringer før. Du vil glemme at du har på deg en ring på bare noen få timer; kjærligheten til partneren din og høykontrastdesignet til gifteringene i karbon vil minne deg om det. Karbon er et svært hudvennlig materiale og egner seg derfor også for allergikere. Det matte, skinnende og strukturerte utseendet gjør gifteringer i karbon til moderne og unike smykker. #### Valget er ditt – med acredo giftering konfigurator Ved hjelp av acredo giftering konfigurator kan du velge egenskapene til dine karbon gifteringer selv og teste ulike varianter. Bestem selv hvor mye du vil at karbongiftringene dine skal skille seg ut fra mengden: flotte kontraster, glitrende diamanter, uvanlige former. Med acredo gifteringkonfigurator kan du klikke deg gjennom ulike design og sammenligne kombinasjonene. På en av våre mange lokasjoner har du muligheten til å oppleve komforten til dine karbon gifteringer live. Koordiner dine ønsker og ideer for karbon gifteringer med våre konsulenter og utform individuelt det sterke båndet til ekteskapet ditt.