Smale gifteringer av acredo | bedårende og delikat

Smale og delikate gifteringer sjarm

Ung, krevende og uendelig mangfoldig. Smale gifteringdesign med en bredde på opptil 3 mm fortryller med sin delikatesse. De kan også utmerket kombineres til ringsett. Minimumsbredden for smale gifteringer er 2,0 mm. Fra denne bredden kan acredo-ringbånd konfigureres med forskjellige profiler. De smale gifteringene i vår Charme-kolleksjon ser ikke bare magiske ut alene. De er perfekte for å komplementere forlovelsesringen.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Smale bryllupsbånd - Hvis du elsker det delikat...

...velg da smale gifteringer fra acredo. Deilig, kosete og elegant - smale gifteringer fra acredo matcher enhver stil og kjærtegner dyktig dine sarte hender. Enten i grasiøst gull eller polert sølv, smale gifteringer fra acredo skjærer en fin figur i alle materialer og alle legeringer. De delikate ringene er enkle å kombinere og passer til ethvert tilbehør. Med smale gifteringer fra acredo understreker du et tidløst utseende, fortryller din kjære og setter subtile aksenter. #### Smale gifteringer: spesiell sjarm til en lav pris Gifteringer fra Charme-kolleksjonen er unge, sofistikerte og uendelig mangfoldige. I tillegg til en spesiell eleganse, tilbyr våre vakre gifteringdesign et optimalt forhold mellom pris og ytelse. Oppdag variasjonen av våre delikate, rimelige kolleksjoner og velg ditt personlige smykke laget i Tyskland. Med acredo gifteringkonfigurator kan du selv lage smale gifteringer til ønsket pris. Rimelig, men samtidig et høykvalitetssymbol på din dyrebare kjærlighet: dette er smale gifteringer fra acredo. #### Plass til to: Smale gifteringer kan perfekt kombineres Gifteringdesign med en bredde på opptil 3 mm gir plass til flere. Smale gifteringer fra acredo er derfor ideelle å kombinere med unike ringsett. Samspillet mellom ringene dine skaper en umiskjennelig stil og gir din smale giftering personlighet. Kombinert med et memoar, forteller smale gifteringer historien om kjærligheten og ekteskapet ditt. For det er ingen bedre måte å uttrykke ditt evige bånd med partneren din enn ved å kombinere en giftering og en evighetsring.