Gifteringer i signaturgull | acredo

signatur bryllup band Unik

Tidløs skjønnhet og tidsånd. De unike gifteringene i acredo Signature-legeringen forener disse to kravene. Avhengig av lysinnfallet fremstår den hvit-rosé med et snev av beige. På den ene siden passer den perfekt til acredo, på den andre siden fremstår gifteringer i Signature Gold som reservert og elegant. Perfekt for ekstraordinære gifteringer eller gifteringer som vil følge deg hele livet. Den edle fargen på Signature gifteringene er tilgjengelig i finheten 585/- og 750/. Hvis du liker det flerfarget, anbefaler vi en kombinasjon med hvitt gull eller platina.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Signatur - 100% akkreditert

Det skal være noe spesielt. En unik legering som gjenspeiler vår ekspertise og lidenskap for gull. Elegant og uformell som acredos designmotto. Resultatet er acredo Signature. Signaturen blant acredo-legeringene, så å si, som står helt for merket. Dette ble innledet av en lang utviklingsprosess der alle spesialister var involvert. Designerne, strategien, støperiet – alle bidro med sin kunnskap til utviklingen av den eksklusive acredo-legeringen. Uendelig testing var nødvendig før den nye gullfargen ble født. Innsatsen har gitt resultater. Signatur overbeviser med sitt tidløse elegante utseende i finheten 585/- og 750/-. #### Signatur – designalternativene La deg inspirere av de forskjellige modellene i katalogen vår og velg favorittmodellen(e) i Signatur-gulllegeringen. I neste trinn bytter du ringene ned til minste detalj for å lage helt individuelle gifteringer. Alle overflatestrukturer er mulige med acredo Signature – fra polert til hamret til knust eller glamour. Ringene kan designes i én farge eller i flere farger. I sistnevnte tilfelle anbefales spesielt kombinasjonen med hvite edle metaller som hvitt gull, grått gull eller platina. Romantiske ringer lages med acredo-signaturlegeringen når en perleskjøt velges som designelement. Strålende aksenter er satt spesielt med hvite diamanter. Kombinasjonen med cognacfargede diamanter ser veldig naturlig ut og tar lekent opp på "menneske og natur"-trenden. #### Signatur – Laget i Tyskland Når design og gravering av ringene er bestemt, blir de laget i vår fabrikk i Pforzheim med stor oppmerksomhet på detaljer. Der støpes acredo signaturlegeringen internt og kvaliteten kontrolleres kontinuerlig. Bærekraft er viktig for oss. Derfor har egf Manufaktur vært RJC-sertifisert i årevis og leverandørkjedene er transparente. Etter støping rulles det edle metallet flere ganger for å oppnå hardheten som kreves for gifteringer. Deretter dreies det og ringene behandles av gullsmedene. Så snart signaturringene er individuelt gravert og bestått siste inspeksjon, er de klare for det fantastiske øyeblikket når brudeparet holder gifteringene i hendene for første gang.