Hammered Wedding Bands & Wedding Bands | acredo

Hamrede gifteringer Strukturer

Hamrede bryllupsbånd har en fantastisk tekstur og et håndlaget utseende. Så de er på trenden. I tillegg til de hamrede gifteringene viser vi deg design med andre acredo-overflater som knust, glamour, på kryss og tvers, natur, refleks. Hver struktur har sin egen appell. Inspirert av naturen vil gifteringene dine bli enda mer individuelle.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Hamrede gifteringer - alltid unik

Forsiktig og likevel målrettet legges det ene hammerslaget ved siden av det andre. Sluttresultatet er den unikt strukturerte overflaten av hamrede gifteringer. Denne er tilgjengelig i enten en skinnende eller en matt versjon og vil garantert pynte på hver ring. Resultatet er et veldig naturlig utseende som er enda mer spektakulært når det kombineres med diamanter. Uansett om diamantene bæres separat fra gifteringen med en hamret overflate i form av en evighetsring eller om de allerede er integrert i gifteringene. #### Håndverkets historie Hamrede gifteringer forteller historien om håndverket bak deres skapelse: en gullsmed, beskyttet av sitt skinnforkle, holder ringen i hendene og påfører strukturen forsiktig med en hammer. Hamrede gifteringer er et kunstverk. Spesielt populære er smale hamrede gifteringer, som bæres sammen med forlovelsesringen. Her lekes det ofte med kontraster: forlovelsesringen er blank, gifteringen er matthamret. Så begge ringene kommer til sin rett og danner fortsatt et harmonisk ringsett. #### Hamrede gifteringer med mer I motsetning til hamrede gifteringer har ringer med knust, glamour eller matt overflate en litt finere struktur. Solid gullsmedhåndverk er grunnlaget for de 3 finishene inspirert av naturens skjønnhet. Disse er på kryss og tvers, refleks og natur. Crisscross representerer håndverket bak håndlagde tekstiler laget av naturlige fibre som lin eller hamp. Refleks minner om milde bølger som lystre refleksjoner av lys reflekteres på. Naturen minner om den strukturerte barken til et tre eller strukturene til tørr jord. Uansett hvilken inspirasjon du velger, med acredo-overflatene vil du garantert lage unike ringer for din kjærlighet.