Gifteringer med diamanter | acredo

Gifteringer og gifteringer med diamanter

La deg inspirere av de vakreste gifteringene med diamanter. Feir livet og kjærligheten med vår Celebration-kolleksjon. Hver diamant i disse fantastiske gifteringene minnes et spesielt øyeblikk. Oppdag gifteringer eller gifteringer med diamanter på eller på siden av ringbåndet, arrangert rett, diagonalt eller i bølger.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer med diamanter

Jenter drømmer om ekteskap fra en tidlig alder. Mesteparten av tiden glitrer og glitrer det i disse drømmene. Brudekjolen er dekket med små steiner og diamanter sprayer fyrverkeriet sitt på gifteringene. Denne drømmen om gifteringer med diamanter følger unge kvinner til selve øyeblikket for ringbytte ved bryllupsseremonien. #### Diamantgiftringer av høy kvalitet Med vårt Celebration-kolleksjonssegment minnes vi unge jenters drømmer og tenner fyrverkeri for kjærlighet. Det er viktig at alle gifteringer med diamanter, diamantkranser eller evighetsringer hos acredo utsettes for den spesielle herdeprosessen som brukes i gifteringproduksjon. Dette gjør dem mer holdbare enn tradisjonelle gifteringer av støpte diamanter. I vår katalog vil du oppdage et bredt utvalg av gifteringer med diamanter arrangert i et rett, diagonalt eller bølget mønster på ringen. Selv på gifteringsiden kan vi sette diamanter på forskjellige måter. Alt som kreves er en litt flatere form på siden og en viss ringhøyde. De utdannede konsulentene til våre partnerbutikker gir gjerne kunnskapen sin videre til deg. #### Strålende og diamantkranser Ikke bare runde steiner egner seg for gifteringer med diamanter. De firkantslipte prinsessediamantene eller de rektangulære baguette-diamantene, satt som en diamantkrans, resulterer i et moderne, redusert utseende. Spesielle gifteringer med diamanter lages ved å sette briljante- og baguette-diamanter vekselvis. Hos acredo kan du velge fra en rekke innstillingstyper den du liker best for gifteringene dine med diamanter. Uansett tilbyr vi deg en type setting som tilsvarer dine drømmer, fra den gnidde varianten til tradisjonelle blandingsinnstillinger med forskjellige stiftformer til moderne kanal- eller barinnstillinger. #### Inspirasjon og design Og det fine med det: design er veldig enkelt med acredo-konfiguratoren. Velg gifteringene med diamanter du liker fra katalogen og gjør endringer. Kanskje legge til en perleskjøt. Eller du endrer antall steiner, størrelse eller diamantkvalitet. Kanskje en diamantkrans vil ende opp med å bli en dobbel krans, eller du kan legge til en stor diamant i midten til gifteringene dine. Uansett ønsker vi deg mye moro.