Tofarget giftering og tofarget giftering | acredo

Tofargede gifteringer komplement

Tofargede gifteringer eller tofargede gifteringer lages enten ved en horisontal eller en vertikal fargeseparasjon. Komplement betyr "å supplere". Når det gjelder våre tofargede gifteringer, utfyller to farger hverandre for å skape en harmonisk helhet. De mest populære fargekombinasjonene for tofargede gifteringer eller tofargede gifteringer er hvit-gul, hvit-rosé og hvit-rød. For å gjøre dette, velg ønsket legering.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

To-tone eller multi-tone bryllup band

Gifteringer med to eller flere farger kalles tofargede eller flerfargede gifteringer. Til slutt resulterer to stort sett motstridende farger i et harmonisk helhetsbilde. Tofargede bryllupsbånd lages ved å sintre to plater av forskjellige legeringer ved høye temperaturer. Hver legering reagerer forskjellig på temperaturene. Sintring er en vitenskap i seg selv. Ved sintring er de to skivene til de tofargede gifteringene uatskillelig forbundet. Et vakkert symbol for partnerskap eller ekteskap. #### Tofarget bryllupsbånd - aksialt sintret Tofarget bryllupsbånd kan vise en vertikal eller horisontal fargeseparasjon. Vertikal fargeseparasjon resulterer i én farge på innsiden av ringen og en annen farge på utsiden av ringen. Man snakker også om en aksial fargeseparasjon. Trenden for tofargede gifteringer er kombinasjoner av hvite eller sølvfargede edle metaller som hvitt gull eller platina med gult, rødt eller rosa gull. Fordi alt ikke trenger å være det samme i disse dager, bærer mange par de tofargede gifteringene i omvendt fargerekkefølge. Hun ringen hvit på innsiden og rosé på utsiden og Han ringen rosé på innsiden og hvit på utsiden. Vi oppfordrer deg til å lage ringene dine like individuelle som du er som et par. Vær annerledes og likevel være den samme. #### Tofargede gifteringer - horisontal Den horisontale fargeseparasjonen viser forskjellige fargeskiver på utsiden av ringen. Det er populære standarder for å dele fargediskene, for eksempel 1:1 fargeseparasjon for en ring delt inn i like fargehalvdeler. 1:2:1-delingen er også populær. Med denne inndelingen består den tofargede gifteringen vanligvis av samme legering på topp og bunn. En kontrastfarge er valgt i midten, som kvinner gjerne kan dekorere med diamanter. Med tofargede gifteringer er du definitivt fleksibel. Du kan kombinere de tofargede gifteringene veldig godt med sølvfargede smykker. Men de varme fargene går også harmonisk sammen. Jo finere fargeskivene er, desto mer filigran har de tofargede gifteringene. Diagonal eller bølget fargeseparasjon er spesiell. Også her finner du fantastisk inspirasjon fra våre designere. La deg inspirere.