Svarte gifteringer og gifteringer | acredo

svart Gifteringer og gifteringer

Svarte bryllupsbånd eller gifteringer fortryller oss på magisk vis. Svart er elegant og dominerende på samme tid. En subtil svart aksent er resultatet av svarte diamanter satt i gull eller platina. En sterkere uttalelse er laget ved å bruke karbon. Elegant eller rockabilly - valget er ditt.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Svarte gifteringer

Fargen svart Svart er fargen på eleganse, tilbakeholdenhet og enkelhet. Svart er magi. Svart er design. Mange designere erklærer svart som deres foretrukne farge på klær. Den lille sorte kjolen, den tidløse klassikeren som Coco Chanel skapte i 1926, ble i utgangspunktet oppfattet som revolusjonerende på grunn av fargen og ble senere berømt. #### Svarte gifteringer Gifteringer med svarte detaljer som karbon eller svarte diamanter har denne elegante auraen. På den annen side er de magiske med en mystisk aura. Svarte gifteringer, eller gifteringer, utstråler styrke, dominans og autoritet. De er ringer for kule gutter med en rocka stil. #### Design svarte gifteringer og gifteringer Det er veldig enkelt å designe svarte gifteringer. Bare velg din favorittmodell fra katalogen, åpne de svarte gifteringene med konfiguratoren og gjør de ønskede endringene i form, farge, legering eller steinsetting. Eller du kan få råd fra en av våre kompetente partnere på stedet og bestemme ringstørrelsene. Dine unike svarte gifteringer er laget med kjærlighet i vår fabrikk i Tyskland.