Mokume Gane gifteringer og gifteringer | acredo

Mokume Gane giftering

Mokume Gane gifteringer er ekstraordinære og alltid 100% individuelle. De vitner om høyeste kvalitet og håndverk. Kombinasjonen av forskjellige edle metaller resulterer i et naturlig mønster som minner om trekorn. Opprinnelsen til Mokume Gane ligger i den japanske smedkunsten. Elsker du naturen og det ekstraordinære? Da er Mokume Gane gifteringer noe for deg. Bli inspirert og start din egen tradisjon.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer i Mokume Gane-stil

Den lille designsensasjonen med wow-effekt! Leter du etter uvanlige gifteringer? Vi har noe for deg: eksklusivt, slående overveldende - og hvert av disse adjektivene går ikke langt nok. Gifteringer laget med Mokume Gane-teknikken er absolutt blant de mest fascinerende gifteringene med sitt umiskjennelige mønster. Du ser to ganger! Og vi vet: En giftering forbinder ikke bare to personer, den kan også bli et samtaleemne. Mokume Gane-designet til disse helt spesielle gifteringene er bølgete. Det er et kraftig, levende samspill av forskjellige edle metaller: palladium, grønt og rødt gull, for eksempel, utgjør en kraftig kombinasjon. Selv innenfor en fargefamilie er palladium-sølv og palladium-platina ekstremt ekstravagante. Men hvordan skapes det umiskjennelige designet? #### Mokume Gane giftering: alltid et unikt stykke Minst to forskjellige metaller er smidd sammen i flere lag for å danne en såkalt lagdelt blokk. Jo flere metaller som er involvert, jo mer kontrasterende er mønsteret. Oversatt betyr Mokume Gane «trekorn» og det er nettopp dette det karakteristiske utseendet minner om. Denne gamle, komplekse og svært tidkrevende prosessen, som har sin opprinnelse i Japan, bringer med seg en helt spesiell egenskap: ingen ring er som den andre! Fordi bearbeidingen av metallene alltid resulterer i forskjellige, unike mønstre. En giftering kan knapt være mer individuell. En kvalitet som gir gifteringen din enda mer følelsesmessig verdi. #### Gifteringer i Mokume Gane-mønsteret – en fascinerende blanding av metaller Mokume Gane herreringen trenger ingen ekstra designelementer – det estetiske mønsteret alene gjør det. For kvinner er det litt annerledes. Når gull møter palladium og krones av en liten diamant i midten av ringen, utfolder det feminine preget av gifteringen seg. Arrangementet av flere steiner er også mulig: harmonisk integrert i Mokume Gane-mønsteret, de overbelaster ikke den uvanlige gifteringen. Med acredo gifteringkonfigurator kan du gå gjennom alle alternativene og lage din giftering i Mokume Gane-stil sammen. Du bestemmer materialet, utseendet og stilen og vi produserer din ønskede giftering med den største omhu, lidenskap og glede - fordi det handler om følelser. På slutten bærer du din personlige unike Mokume Gane giftering på den vakreste dagen i livet ditt.