Evighetsringer eller evighetsringer | acredo

evighetsringer eller evighetsringer

Eternity-ringer er favorittstykker for evigheten. Hver diamant er et minne om et spesielt øyeblikk. Evighetsringer kalles også evighetsringer, minneringer eller allianseringer. Avhengig av størrelsen på steinen er memoireringen den perfekte slip-on eller forlovelsesringen, eller evighetsringen eller minneringen forvandler seg fra et elegant smykke til et luksuriøst statement. Hos acredo kan du få evighetsringer med individuelle steinstørrelser fra 0,005 til 0,3 ct. La steinsettingen vokse med hvert fantastiske øyeblikk, eller velg en semi- eller luksuriøs evighetsring med heldiamanter.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Evigheten ringer på acredo

Med en evighetsring kan verdien av øyeblikket fanges. Eternity-ringer – også kjent som evighetsringer, minne- eller allianseringer – står for spesielt emosjonelle suvenirsmykker og regnes som et tegn på takknemlighet for tiden du har brukt sammen med din kjære – også ideell som forlovelses- og giftering. #### En krans av minnes diamanter - evighetsringer De har verken begynnelse eller slutt - evighetsringer er et symbol på evighet og uendelig kjærlighet. Ifølge navnet står hver eneste diamant for en vakker opplevelse. Å være forlovet og gifte seg, eie ditt eget hjem, barn eller et karrieresprang – delt lykke kan på en fantastisk måte krones med en diamant og foreviges i et minne eller en evighetsring. Det er to forskjellige måter å samle edelstenene på: Hvis steinene er begrenset til den øvre delen av ringen, kan det alltid legges til nye diamanter. Alle de vakre øyeblikkene kan over tid resultere i at en evighetsring danner en lukket ring av diamanter. Ringbåndet kan imidlertid også være helt okkupert fra begynnelsen. Memoire- eller allianseringer av denne modellvarianten er spesielt populære som gifteringer. En annen variant er evighetsringen med et sidebånd av diamanter. Det er noe mystisk med denne subtile varianten, fordi utstrålingen til diamantene er best gjenkjennelig for brukeren. #### Designvarianter for evighetsringer hos acredo Rekken med edelstener i samme størrelse er det som gjør evighetsringer til felles. Hos acredo har du muligheten til å sette sammen ditt individuelle smykke fra et vell av mulige varianter. Tips: Eternity- eller minneringer kan også fint brukes som ring til gifteringer. Velg mellom forskjellige legeringer, metallfarger og -former, steinstørrelser, diamantfarger og innstillinger. Allianseringer i hvitt gull, gult gull, rosa gull eller platina er spesielt vakre. Kanalinnstillingen, der diamantene er satt mellom to omkringliggende edelt metallskinner, er veldig populær. I barinnstillingen veksler edelstener og edle metaller på ringbåndet. Flere rader med diamanter ved siden av hverandre kalles en pavé-setting - en "usynlig" type feste som fungerer som et skinnende teppe av steiner.