Ringsett - inspirerende og individuelle | acredo

ring sett med evighetsring

Ringsett med evighetsringer fra acredo er inspirerende og helt individuelle. De kombinerer de lykkelige øyeblikkene i livet i absolutt harmoni. Design ringsettet ditt i én farge eller flere farger, i gull eller platina, enkelt eller med en evighetsring. To, tre eller flere ringer på en finger? Veldig enkelt å introdusere med ringsettene fra acredo. Ringsett fra acredo er mer enn en helhet. Tenk på senere nå. Kvinner elsker gaver.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Ringsett - inspirerende og individuelle

Planlegger du bryllupet og leter etter inspirasjon til hvordan en forlovelsesring, giftering og evighetsring ser ut sammen? Bla gjennom katalogen vår og la tankene løpe fritt. I våre ringsett er det enten en kabal diamantring med en stor diamant i midten eller en evighetsring med mange små diamanter til forlovelsesringen. Denne er flankert av en enkel giftering. Eller gifteringen er også dekorert med briljanter eller diamanter i prinsesse- eller baguettesnitt. Men noen ganger er evighetsringen også gifteringen til damen. #### 2 - 4 ringer i sett Et ringsett med og uten evighetsring kan bestå av 2 ringer for kvinner opp til totalt 4 ringer for kvinner og menn. I tillegg til de elegante ensfargevariantene, er kreative varianter laget av forskjellige gullfarger eller legeringer også mulig hos acredo. Selv fargede diamanter er satt i våre ringsett. Dette gir deg utallige muligheter for å designe et unikt ringsett med og uten evighetsring. #### Ringsett laget i TysklandAlle ringene i ringsettene er laget i vår fabrikk i Tyskland med stor oppmerksomhet på detaljer. Mange hender av våre spesialister og den nyeste teknologien er involvert i opprettelsen. På denne måten sikrer vi at brudeparet vårt mottar de 100 % individuelle ringene i førsteklasses kvalitet og nyter dem hele livet. La deg inspirere av de forskjellige kombinasjonene av ringsett. Det er garantert noe for enhver stil. Det være seg mer reserverte glatte ringer med mindre diamanter opp til store diamanter for den store scenen. Vi gjør alt mulig. Besøk en av våre lokasjoner i nærheten av deg og la oss gi deg råd. Vi ser frem til deg.