Eksklusive evighetsringer opp til 0,25 ct per stein

Eksklusive evighetsringer opptil 0,25 ct per stein

Fang dine mest dyrebare minner med en høykvalitets acredo evighetsring. Bla gjennom vårt fantastiske utvalg av eksklusive og elegante design av evighetsringer og lag dine egne. Diamantene er midtpunktet i din evighetsring. Hver utmerket stein vil minne deg om et spesielt øyeblikk i livet ditt. Hos oss finner du evighetsringer av høy kvalitet med diamanter opp til 0,25 ct, i noen tilfeller til og med 0,3 ct per stein. Fantastiske kjærlighetsringer er laget i kombinasjon med gull eller platina. Varme gullfarger som gult gull, rosa gull, rødt gull eller det eksklusive signaturgullet er tilgjengelig for deg. Eller velg tidløst hvitt gull eller platina. Valget er ditt.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Eksklusive memoireringer fra acredo

Det mest dyrebare minnet om den felles kjærlighetens lykke Det første møtet, bryllupet eller uforglemmelige ferier – evighetsringer registrerer de spesielle timene med den kjære og regnes som et tegn på gjensidig verdsettelse. Med eksklusive evighetsringer uttrykker du denne unike kjærligheten enda mer og fortryller ikke bare din kjære, men også familie og venner. Eksklusive evighetsringer er et unikt tegn på kjærlighet og dyrebare minner om livet sammen. Enten du dyrker evighetsringer med glitrende edelstener eller luksuriøse helsatte evighetsringer - acredo tilbyr deg praktfulle og eksklusive stykker i henhold til dine individuelle ideer. #### Det er ingen grenser for eksklusivitet. Eksklusive evighetsringer fra acredo kombinerer dine mest verdifulle minner med edle metaller av høyeste kvalitet og de reneste diamanter i et smykke for evigheten. Eternity-ringer i platina 950 og gull 750 er spesielt eksklusive og en ekte perle. Sammen med strålende diamanter i et klassisk briljantslip er de et uttrykk for ren eleganse.En diamantkrans i uvanlige strålende farger eller fantastiske safirfarger understreker også eksklusiviteten til evighetsringen din. I tillegg er memoireringer fra acredo preget av følelsen og det særegne designet – for hos oss kjenner eksklusiviteten ingen grenser. #### Overbevis deg selv: eksklusive evighetsringer hos acredo For oss er bruk av materialer av høy kvalitet, individuell design, bærekomfort og lidenskapelig produksjon en del av dine eksklusive evighetsringer. I våre rådgivningssentre eller online med konfiguratoren matcher vi dine eksklusive evighetsringer til din stil. Konfigurer dine personlige minneringer, bestem graden av eksklusivitet og test selv hvilken ring som passer deg best. Sammen med deg lager vi eksklusive evighetsringer som du vil verne om hele livet og ha på fingeren - som de delte minnene i hjertet ditt.