Dyrking av memoireringer med 1-7 steiner | acredo

Voksende evighetsringer med 1-7 steiner

Hver stein er et minne om et spesielt øyeblikk. La steinene på evighetsringen din vokse for hvert vidunderlig øyeblikk. For din voksende evighetsring, velg ikke bare type innfatning, men også antall diamanter, deres størrelse og kvalitet. Velg ditt favorittdesign og lag din helt personlige evighetsring med stadig flere steiner.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Dyrking av memoireringer av acredo

En dagbok av et annet slag Ingen andre smykker fungerer som et bedre symbol for felles kjærlighet og begynnelsen på nye livsstadier enn voksende evighetsringer fra acredo. Steinsettingen til memoireringen vokser bit for bit som spesielle påminnelser om milepælene i livet. Hver diamant står for et uforglemmelig øyeblikk av livet sammen - bryllup, innflytting i felles hjem, barn eller bryllupsdager. Med voksende minneringer skriver du ned historien om kjærligheten din og bærer den med deg hver dag. #### De gir evighetsringene dine en unik karakter. Voksende evighetsringer er minnesmerker med en spesiell karakter: mangefasetterte som personlige kjærlighetshøydepunkter, varierte som de forskjellige stadiene i ekteskapet og følelsesmessig som en roman. Utformingen av evighetsringen er opp til deg: du opplever og bestemmer hvilke øyeblikk som skal fanges med diamanter.Type legering, steinsetting, type diamantskjæring og innfatning kan konfigureres som du ønsker med voksende evighetsringer. Din memoirering legemliggjør en unik kjærlighetshistorie gjennom et uttrykksfullt design og er et smykke med karakter. #### Like fargerik som livet: voksende evighetsringer Du kan velge mellom en rekke glitrende farger for diamantene i den strålende glorie av dine voksende evighetsringer. Enten himmelblå, eplegrønn, kirsebærrød eller mye mer - du kan designe voksende evighetsringer i din personlige favorittfarge. I tillegg kan en diamant i en annen farge velges for hvert øyeblikk av kjærlighet. Dette gjør minnet ditt og "manuset" bak det enda mer spennende for barn og barnebarn. Med sine emosjonelle elementer, personlige fasetter og fantastiske farger er den voksende memoireringen en dagbok av et annet slag.