Eternity-ringer og stableringer i platina | acredo

evighetsringer i platina

Hver evighetsring er et eksklusivt smykke på grunn av minnene knyttet til den. Fullstendige evighetsringer i platina med briljante, prinsesse- eller baguette-diamanter er desto mer verdifulle. Bla gjennom katalogen vår. Velg din favorittmodell og bruk den til å lage din egen personlige memoirering i platina. Din platina evighetsring vil minne deg om de vakreste begivenhetene for resten av livet, det være seg fødsel av barn, en hyggelig tur, en kampanje eller rett og slett kjærlighet.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Eternity-ringer og stabelbare ringer i platina

Evighetsringer i platina er smykker av superlativer. Sjelden, høy kvalitet og skapt for evigheten - det edle metallet platina er rett og slett himmelsk. Bearbeidet i form av evighetsringer er platina på sitt beste. Tidenes høyeste kvalitet edelt metall sammen med delte, unike minner i form av glitrende diamanter gjør platina evighetsringer eller platina stablebare ringer til et av de mest eksklusive minnene som en kvinne kan bære. Lev drømmene dine og forevig dem deretter i evighetsringer av platina. #### Ekte mesterverk: evighetsringer laget av platina Hos acredo kan du velge mellom totalt fire legeringer for platina evighetsringene: to platina 600/- legeringer eller to platina 950/- legeringer. Platin 950/- er alltid PlatinGold hos acredo og består av 950 deler platina og 18 deler gull, noe som gjør den til den reneste av alle tilgjengelige legeringer. Alternativt kan vi tilby deg RiverPlatin, den hviteste av alle platinalegeringer, for dine platina evighetsringer. Kombinert med utsøkte diamanter er platinaringer et uttrykk for ren luksus og unik kjærlighet. I tillegg til den høye renheten og kvaliteten, kjennetegnes edelmetallet fremfor alt av sin bærekomfort og fargestabilitet. Ingen misfarging og en behagelig følelse gjør evighetsringer i platina drømmende smykker og et evig symbol på din kjærlighet. #### Med mye kjærlighet og dedikasjon til den perfekte ringen Enten i designstudioet, fabrikken eller rådgivningssenteret - å jobbe med evighetsringer i platina er veldig gøy for oss. Fordi nesten alt kan kombineres med den hvite fargen, er materialet spesielt egnet til å sette diamanter og hver diamant forteller sin egen historie. Våre ansatte og nettkonfiguratoren vil presentere deg for ulike varianter og tilpasse ringen til dine personlige preferanser. La deg inspirere av det unike materialet, din kjærlighet og våre ansatte og finn dine drømmestableringer i platina.