Giftering med memoirering | acredo

giftering med evighetsring

En evighetsring, det vil si en ring med et bånd av diamanter, kan brukes som forlovelsesring, giftering eller slip-on-ring foran selve gifteringene. Vi har satt sammen de vakreste gifteringene med memoirering til deg her. Oppdag blant annet våre bryllupsbånd med evighetsring fra Crown-kolleksjonen. I en patentert prosess er begge ringene permanent forbundet. Gifteringer med evighetsring er et fyrverkeri av diamanter. La deg inspirere.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer med evighetsring

Mange par velger i dag enkle gifteringer med en polert eller strukturert overflate. En memoirering er den ideelle følgesvenn for disse gifteringene. De glitrende diamantene til evighetsringen setter høydepunkter på gifteringene og samtidig er ringduoen til damen fleksibel. Båret på dagtid uten memoirering, utvikler de to ringene - giftering med memoirering - sin utstråling om kvelden for det store utseendet. For eksempel kan en enkel giftering med en strålende krans på siden av ringen, som er supplert med en memoirering, også tenkes. Ensemblet glitrer i alle retninger. #### Et spørsmål om stil Eternity-ringer kommer i mange høyder, bredder og forskjellige steinstørrelser fra 0,005ct til 0,3ct. Avhengig av størrelsen på de enkelte diamantene og hvilken type innstilling som er valgt, kommer gifteringer med evighetsringer i forskjellige stiler. For eksempel er platina evighetsringer med 0,005ct diamanter i en kanalsetting mer assosiert med den urbane livsstilen. Eternity-ringer med store steiner på 0,2 til 0,3 ct i klosetting er den luksuriøse varianten som giftering. Med acredo-konfiguratoren kan du i tillegg til de klassiske gifteringene med evighetsring også designe svært organiske evighetsringer med diamantkranser, som er arrangert som en diagonal eller bølge. Bli inspirert og bli kreativ. #### Eternity ring er en giftering En annen trend er den klassiske, enkle gifteringen for menn med en evighetsring som giftering for kvinner. En kvinne bærer stolt denne evighetsringen sammen med forlovelsesringen. Resultatet er et ringsett fullt av minner som kan bæres enten på venstre eller høyre hånd. Velger du denne varianten er kvaliteten på memoireringen som bæres som giftering av avgjørende betydning. Derfor er alle evighetsringene hos acredo laget i gifteringkvalitet. Dette betyr at de ikke bare er unike, men også gjennomgår samme herdeprosess som gifteringer og er derfor godt forberedt for hverdagsbruk. Med vår Crown-kolleksjon går vi et skritt videre: med en patentert prosess kombinerer vi gifteringer og evighetsringer for alltid. Heldig klikk. Vi ønsker deg dette intime og sterke båndet for ekteskapet ditt.