online konsultasjon

Komfortabelt hjemmefra

Alltid perfekt råd

Alltid perfekt råd

Å kjøpe forlovelsesringer, gifteringer eller smykker er en tillitssak. Profesjonell og personlig rådgivning er viktig. Våre partnere er alltid tilgjengelige for å svare på alle dine spørsmål via chat, e-post, telefon eller videokonsultasjon. Ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til deg.

Rådgivning via chat

Icon Chat

Nederst til høyre på hver side finner du chatten vår og dermed en rask måte å få svar på spørsmålene dine.

Rådgivning på telefon

Icon Phone

Bruk den personlige kontakten. De godt trente teamene til våre partnere er ved din side på telefon eller e-post med hjelp og råd til å designe dine ønskede ringer eller smykker.

Konsultasjon via videokonferanse

Konsultasjon via videokonferanse

Den visuelle støtten gir deg best mulig råd via video. Mange av våre partnere tilbyr deg derfor videokonsultasjoner. Du trives hjemme og vi designer dine drømmering(er) sammen med deg, steg for steg. 1. La deg inspirere av våre forskjellige kataloger og modeller. 2. Avtal tid for konsultasjon med den partneren du velger. Du kan gjenkjenne stedene som tilbyr videokonsultasjoner ved symbolet:

Icon Video Chat
  1. Bruk en enhet med mikrofon og høyttaler (smarttelefon, nettbrett, PC, Mac) til konsultasjonen. Vårt tips: Jo større skjermen er, jo lettere er det å se detaljene. 4. Før din konsultasjonsavtale vil du motta all informasjon om programvaren som brukes (TeamViewer Meeting eller Zoom) samt en møte-ID for pålogging på e-post. Opplev den gratis og uforpliktende videokonsultasjonen hjemmefra.
Chat

100 % individuell

Hver ring og hvert smykke fra acredo er unikt og understreker den personlige stilen til våre kunder.

Chat

Laget i Tyskland

Alle acredo-produkter er preget av det fineste håndverket og kompromissløs kvalitet.

Chat

bærekraft

Bærekraft i handlinger, produksjon og produkter er en viktig verdi for oss. Derfor er den sertifisert.