Diamant halskjeder med anheng | acredo

diamantkjeder og halskjeder

Design ditt personlige diamantkjede med acredo. Bare velg ditt favoritt diamantkjede og bestemme størrelsen og kvaliteten på diamantene. Fra det klassiske kabaldiamantkjedet til halskjeder med runde eller hjerteformede anheng, vi tilbyr deg et bredt utvalg av design. Gjør deg selv eller din kjære lykkelig. Vi håper du liker ditt nye diamantkjede.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Diamantkjede fra acredo

Med et diamantanheng fra acredo på kjedet eller kjedet ditt, bærer du symbolet på din evige kjærlighet nært ditt hjerte. I tillegg er et diamantkjede et symbol på rikdom: din rikdom av konstant kjærlighet. Denne verdifulle diamantkjeden fremhever din décolleté og tiltrekker seg oppmerksomhet når som helst - i hverdagen eller på et elegant kveldsarrangement. Et diamantkjede passer til enhver klesstil og enhver trend. Definitivt et ekstraordinært smykke for dine kjære. Det er derfor acredo legger særlig vekt på diamantenes upåklagelige kvalitet og høykvalitets utførelse når det kommer til diamantkjeder. #### Diamantkjeder og diamantanheng hos acredo: Like mangfoldig som din kjærlighet Som med kabal og diamantøredobber, kan du også velge mellom en innfatning og en 4- eller 6-pinners innstilling for diamantkjedet ditt. En buet ramme er for eksempel veldig egnet som diamantanheng. Deres iøynefallende, men elegante design gir diamantkjedet ditt et enda mer praktfullt utseende. Du kan også velge mellom et slangekjede eller et flettet kjede til de tilsvarende diamantkjedene. En diamant i en 6-pinners innstilling kommer til sin rett på et flettet halskjede. Denne diamantkjeden, monokromatisk eller som en kombinasjon av hvitt gull og gult gull, er absolutt et spesielt blikkfang. ####Diamantkjedet: et spesielt uttrykk for din personlighet Diamantanhenget kommer så nært hjertet ditt som partneren din vanligvis gjør, og er derfor et veldig personlig smykke av natur. Fremhev din individualitet enda mer og bruk acredo smykkekonfiguratoren til å designe ditt eget diamantkjede. Takket være vår smykkekonfigurator kan du se edelstenene i deres forskjellige innstillinger og i kombinasjon med de forskjellige kjedene og sette sammen dine egne personlige favoritter. På våre lokasjoner vil våre konsulenter vise deg ditt personlige diamantkjede og koordinere de siste trinnene med deg. Diamantkjedet ditt er ikke bare rikt på kjærlighet, men også rikt på individuelle aksenter.