Diamantsmykker i platina | acredo

diamantsmykker i platina

Diamantringer og diamantsmykker i platina er laget for dronninger. Utmerkede diamanter og platina danner et unikt bånd. Platina er sjelden og ren. Sammen med diamanter i ulike former skapes smykker i en klasse for seg. Samtidig uttrykker sølvfargen på diamantsmykket i platina en viss underdrivelse. Bla gjennom utvalget vårt og design ditt eget unike smykke i platina.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Kongelige diamantsmykker

Platina er rett og slett himmelsk. Det sølvfargede edelmetallet er ekstremt sjeldent og derfor svært verdifullt. Sammen med diamanter eller andre edelstener skapes uimotståelige smykker. #### Bryllup med diamantsmykker i platina Ingen kongelig bryllup finner sted uten diamantsmykker i platina. Bruden er utsmykket med diamantøreringer, et diamantkjede og noen ganger et diamantarmbånd i platina. Diademet er uunnværlig. Oppdag den kongelige høyheten i deg og unn deg selv diamantsmykker i platina. #### Design dine egne diamantsmykker i platina Hos acredo tilbyr vi et bredt spekter av design for diamantringer i platina. Disse er først og fremst platina kabalringer og platina evighetsringer. Enten hvite eller fargede diamanter eller safirer kan settes i disse ringene. Design din egen favorittring eller bruk ringene stablet. Øredobber følger oss hver dag. Diamantøredobber i platina er noe spesielt. Avhengig av steinstørrelsen er de subtile klassikere eller betagende vakre. Vi kombinerer diamantsmykker i platina med de beste diamantene. Hos acredo har diamanter fra 0,3ct et internasjonalt sertifikat som bekrefter den utmerkede kvaliteten og gir trygghet. Hvis du velger platina øredobber og ringer i platina, vil diamantsmykkene dine være perfekt matchet. Et himmelsk sett som ikke lar noe tilbake å ønske.