Produksjon av giftering

Legeringen

I begynnelsen av tilblivelsen av en giftering er støpingen av legeringen. Acredo-produksjonen jobber etter besteklasseprinsippet. Derfor legeres og smeltes mer enn 30 edle metaller internt. Støperiet er et imponerende sted hvor de enkelte komponentene i hver legering smeltes sammen under sterk varme. Våre støperier er ikke bare lidenskapelige, men også innovative. Hos acredo strekker utvalget av legeringer seg fra gull over palladium til platina. Vi har også nylig begynt å tilby deg det verdifulle PlatingGold. Vi legerer gull i fargene gul, hvit, grå, rosa, rød og grønn. Vi har patent på noen av disse legeringene.

pages.aboutWeddingRingManufacturing
Fra legeringen til ringemnet

Fra legeringen til ringemnet

Ingots støpes først fra den svært varme, flytende smelten. Materialtykkelsen på stengene reduseres deretter ved gjentatt rulling. Dette komprimerer samtidig materialet og forbereder det optimalt for senere bruk som giftering. Når den endelige materialtykkelsen er nådd, stanses ringemnene ut med stor kraft. Dette er den høyeste kvalitet måten å lage gifteringer på. Ved å stanse ut hele ringen er det ikke nødvendig med noe loddepunkt senere. Samspillet mellom manuell og maskinell behandling av ringene fortsetter deretter. Med spesielle herdeprosesser oppnår vi den ekstraordinære hardhetsgraden til våre ringbånd. Disse måles og rapporteres i Vickers (HV).

"Individualiteten og kreativiteten til kundene våre inspirerer oss hver dag i fabrikken. Vi er overbevist om at vår kjærlighet til produktet merkes når vi bærer smykket."

Ringen får sin form

I de neste trinnene får ringemnet sin senere individuelle profilform og ringstørrelse. Dreining kan gjøres manuelt eller på topp moderne CNC-maskiner. Dataene til konfigurasjonen din kontrollerer maskineringsprosessen til det edle metallet. Dette gir ringen sin form, bredde og høyde. De resulterende ringbrikkene sendes til resirkulering. Etter hvert arbeidstrinn blir ringen kontrollert svært nøye med de kritiske øynene til våre spesialister. For eksempel, hvis designet ditt inkluderer en skjøt, freses dette inn i ringen ved hjelp av diamantverktøy. Dette krever det høyeste nivået av presisjon og konsentrasjon.

pages.aboutWeddingRingManufacturing
Steinene er satt

Steinene er satt

Våre juvelsettere trenger en stødig hånd og stor empati når de setter diamantene i innstillingen. Hos acredo kan du velge mellom mange forskjellige tønne- og steintyper. Brillianter, prinsesse-, baguette- eller hjertediamanter - ikke bare skal de alle holdes sikkert, men de skal også harmonere perfekt med ringbåndet. En gnidd stein er innstøpt i en vanligvis forhåndsboret fordypning i ringbåndet. Materialet kjøres rundt. I blandingsinnstillingen holdes steinen av 4 granuler som er bearbeidet eller kuttet ut av det edle metallet. Denne typen innfatning fremstår som rektangulær og passer for individuelle steiner så vel som for diamantkranser. En annen veldig populær type innstilling for diamantkranser er kanalinnstillingen. Her er steinene satt inntil hverandre uten hull i en vanligvis ferdigfrest kanal. De holdes kun over og under, slik at det skapes et flytende inntrykk.

Glanset eller matt

Ringer får sin fantastiske glans av polering. Denne aktiviteten krever ekstrem følsomhet. De øvede øynene til våre trente poleringsmaskiner er langt overlegne enhver maskin. Derfor er hver polering rent manuelt arbeid. Eksisterende overflater som matter må tas i betraktning. Teksturen på overflaten er et sterkt designelement. Den klassiske ringen er skinnende på grunn av sin polerte overflate. Du kan designe optisk reserverte, mer designorienterte overflater i sand eller langsgående matt. Med faset matt, ismatt og hamret er overflater med uvanlige eller sterkere strukturer tilgjengelige for deg.

pages.aboutWeddingRingManufacturing

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Den personlige graveringen

Den personlige graveringen

Gravering gjør hvert smykke helt unikt. Med moderne laserteknologi er alle alternativer åpne hos acredo, fra den klassiske varianten med navn og dato til gratis tegninger. Vi har spesialister til å implementere graveringsideene dine. Etter at ringene dine har blitt produsert i vår fabrikk, gjør de malene dine til virkelighet. Hver gravering er presisjonsarbeid. Ringen må plasseres nøyaktig før laseren starter arbeidet. Konsentrasjon og følsomhet er avgjørende her.

Kvalitetskontrollen

Akkurat som hver enkelt stein blir utsatt for en grundig innkommende inspeksjon av våre spesialister, gjennomføres en endelig kvalitetskontroll av det ferdige smykket i sluttfasen av produksjonen. Hver detalj - høyde, bredde, layout, profil, finish, steinsetting og gravering - undersøkes under et mikroskop. Ditt smykke har gått gjennom mange kvalifiserte hender i løpet av produksjonen. Dine smykker er skapt med mye kjærlighet og kunnskap samt stor lidenskap i egf-fabrikken i Pforzheim, Tyskland.

pages.aboutWeddingRingManufacturing