Klassiske forlovelsesringer - tidløst vakre | acredo

Klassisk forlovelsesringer

Klassisk er trendy. Finn din klassiske forlovelsesring i vårt mangfoldige galleri. Vi viser deg klassiske forlovelsesringer i hvitt gull eller gult gull med en utmerket diamant i midten. Diamanten holdes sikkert i en klo eller innfatning. Ringbåndet til de klassiske forlovelsesringene er rent uten diamanter på siden. Dette setter fokus fullt på gnisten av steinen. Den klassiske forlovelsesringen tilpasser seg perfekt til den senere gifteringen. Tidløs skjønnhet for din kjærlighet.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Klassiske forlovelsesringer

Stilen er ganske enkel og beveger seg i retning av understatement. Det er derfor klassiske forlovelsesringer ikke krever ekstra diamanter på ringbåndet. Du konsentrerer deg fullt ut om den store diamanten som er satt i midten. På grunn av denne enkelheten er klassiske forlovelsesringer tidløst vakre. De kan kombineres med andre ringer og smykker på en helt ukomplisert måte og garanterer dermed livslang bæreglede. #### Forlovelsesringklassikere i hvitt og gult Klassiske forlovelsesringer er fortrinnsvis satt i gult gull eller hvitt gull, siden dette er de klassiske gullfargene og gulllegeringene. Men når den klassiske forlovelsesringen skal være hvit eller sølv, velger flere og flere par platina. Klassiske forlovelsesringer i platina har fordeler i hverdagen på grunn av materialets seighet. Platina smitter ikke av. Materialet skifter. I tillegg resulterer platina i klassiske forlovelsesringer med vekt. Prøv det. Det føles fantastisk tungt. Ideell for den turbulente hverdagen. #### Bare det beste for klassikerne Hos acredo tilbyr vi deg kun de beste diamantkvalitetene. Dette gjelder også klassiske forlovelsesringer. Fra 0,3 ct har hver diamant et internasjonalt sertifikat. Hver klassisk forlovelsesring er laget i vår fabrikk i Tyskland. Dette er RJC-sertifisert og garanterer de høyeste produksjonsstandardene. Så snart forlovelsesringklassikerne er individuelt laget, presenteres de i en acredo-etui av høy kvalitet. Hvis denne åpner seg under frieriet og synet faller på den klassiske forlovelsesringen, er det ingenting som står i veien for lykke.