Princess Cut forlovelsesringer | acredo

forlovelsesringer med prinsessediamant

Prinsesse diamantforlovelsesringer er moderne understatement. Den klare firkantede formen til den prinsesseslipte diamanten gir klasse til forlovelsesringen. Laget for moderne prinsesser. Stilen til en prinsessediamantforlovelsesring varierer fra enkel til luksuriøs. Det avhenger av innstillingen og ringbåndet. Vi tilbyr deg et fantastisk utvalg av overbevisende prinsessediamanter. Oppdag den diskrete sjarmen til Princess-diamanter for din unike forlovelsesring og design den selv.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesringen til moderne prinsesser

Når folk tenker på en forlovelsesring, tenker de vanligvis på en ring med en rund diamant. Imidlertid er det enda en favoritt for moderne prinsesser. Det er forlovelsesringen med en prinsesseslipt diamant. #### The Princess Cut En prinsesseslipt diamant er kvadratisk eller litt rektangulær i form sett ovenfra. Fra siden ligner steinen en opp-ned pyramide. Den prinsesseslipte diamanten kommer på andreplass i popularitet etter den runde briljanten. Det er en relativt ung type kutt som dukket opp på 1960-tallet. Siden den gang har forlovelsesringer med prinsessesnitt hatt økende popularitet. Den klare firkantede formen på kuttet finner flere og flere følgere. Forlovelsesringens karisma for moderne prinsesser er ganske reservert. Kjenneren nyter og er stille. #### Prinsessestil Avhengig av innstillingen blir prinsessediamantforlovelsesringen et elegant eller luksuriøst smykke. Fire subtile runde eller firkantede klør i kombinasjon med et ringbånd i gull eller platina utstråler enkel eleganse. En åpen innfatning i kombinasjon med et rent ringbånd eller ett sett med små diamanter integreres enkelt i den urbane livsstilen. Forlovelsesringer med en stor prinsessediamant i midten og masse briljanter, prinsesse- eller baguette-diamanter på ringbåndet er luksuriøse it-pieces. Bli inspirert og design etter dine ønsker. #### Design din egen forlovelsesring med prinsessediamant Alle forlovelsesringdesign med prinsessediamanter kan endres ved hjelp av konfiguratoren. Du bestemmer størrelsen og kvaliteten på Princess Diamond. Avgjørelsen mellom gull eller platina er raskt tatt. Innstillingen av diamanten gjenspeiler din personlige stil. Og din unike forlovelsesring er klar. Alt som gjenstår er spørsmålet om alle spørsmål og ja.