Forlovelsesringer med halv karat 0,5 ct | acredo

0,5 karat forlovelsesringer

Utmerket halv karat 0,50 ct møter harmoniske ringskinner i disse forlovelsesringene. 0,50 karat forlovelsesringer er balansert i forhold. Finn din favorittforlovelsesring og bruk den til å designe din individuelle kjærlighetsring med en halv karat 0,50 ct. Kvalitet er viktig for oss. Derfor behandler vi kun 0,50 ct diamanter til din forlovelsesring med sertifikat fra et uavhengig internasjonalt testinstitutt. Sommerfugler i magen? Med den halve karaten får du ditt "Ja, jeg vil."

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

0,5 ct forlovelsesring - halv karat av acredo

Ikke bare en trend i USA I USA er forlovelsesringer fra 0,50 ct absolutte favoritter når det kommer til det perfekte frieri. Men ikke bare i USA, men også i Tyskland, er halvkarat den mest populære diamanten for forlovelsesringen. Og med rette: for forlovelsesringen med en halv karat overbeviser med den optimale størrelsen på diamanten. Ikke for pompøs, men heller ikke for subtil – halvkaraten ser veldig elegant ut selv på små fingre og trekker alles oppmerksomhet. #### Hvordan kombinere en halv karat riktig Den verdifulle 0,5 karat diamanten fortjener å bli paret med en legering av tilsvarende høy kvalitet i en forlovelsesring. De edle metallene gull, hvitt gull og platina understreker den sanne skjønnheten til en halv karat enda mer. Utformingen av din halv karat forlovelsesring bør tenne og favorisere utstrålingen til den fantastiske edelstenen. Prinsessen eller briljant snittet og 4 eller 6 spisser er ideelle designalternativer for din halv karat forlovelsesring. Sidesteiner langs ringbåndet eller en uvanlig hjerteform gjør din halvkarat enda større. #### Eleganse i et sett: hva passer til en halv karat forlovelsesring Hvis du bestemmer deg for den klassiske kabalen som en halv karat forlovelsesring, kan du kombinere den med andre fantastiske smykker som veier 0,5 karat. Vakre halvkarat ørepropper eller et 0,5 karat halskjede passer perfekt til forlovelsesringen og er derfor en spesiell gave til din kjæres første bryllupsdag eller bursdag. Disse smykkene understreker ytterligere elegansen til halv karat og er et edelt tilbehør for kveldsbruk. acredo garanterer deg den høye kvaliteten på din halv karat forlovelsesring med et sertifikat fra et uavhengig internasjonalt testinstitutt.