Forlovelsesringer 0,7 ct med sertifikat | acredo

0,7 karat forlovelsesringer

En 0,7 ct forlovelsesring er et smart valg. Han overbeviser med en vakker steinstørrelse og flotte proporsjoner. En 0,7 karat forlovelsesring gir et statement når den bæres alene på fingeren. Sammen med gifteringen eller evighetsringen er din 0,7 karat et utmerket blikkfang. Kvaliteten er alltid utmerket. Hver 0,7 ct forlovelsesring kommer med et topp internasjonalt sertifikat. Ditt personlige tegn på kjærlighet.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesring 0,7 karat - Eksklusivt alternativ til klassikerne

Skil deg fra mengden med forlovelsesringen på 0,7 karat: 0,7 karat diamanter er ikke standarden blant forlovelsesringene og er et fantastisk alternativ til de klassiske halvkarat og én karat diamanter. 0,7 karat forlovelsesringer er allerede et uttrykk for luksus på grunn av den tyngre vekten og størrelsen på midtsteinen. Elegant og ikke for prangende, forlovelsesringen på 0,7 karat kan brukes sammen med enklere gifteringer i hverdagen. 0,7 karat forlovelsesringer viser frem din unike kjærlighet og er på ingen måte påtrengende. #### Design din egen 0,7 karat forlovelsesring Realiser drømmen din om en forlovelsesring med 0,7 ct og lag enkelt ditt personlige favorittsmykke. Enten som en overraskelse for din kjære eller sammen – med acredo-konfiguratoren er det morsomt å velge de perfekte forlovelsesringene med 0,7 karat og lar individuelle ideer flyte. Velg din favoritt 0,7 karat forlovelsesringmodell fra en av våre kolleksjoner og velg farge og legering. Vårt tips: For en 0,7 karat forlovelsesring bør du velge en legering av høy kvalitet i gulltoner eller platina. Dette understreker verdien av diamanten din 0,7 ct. 0,7 karat forlovelsesringer er egnet for alle typer settinger og kutt. Det klassiske briljante snittet får 0,7 karat til å glitre, hjerteformen er et symbol på din kjærlighet - la deg inspirere. #### Vi elsker også forlovelsesringer 0,7 karat 0,7 ct Forlovelsesringer har topp internasjonal ekspertise hos acredo. Dette garanterer eksklusiviteten og verdien til din 0,7 karat diamantring. I vår fabrikk legger vi stor vekt på utførelse av høy kvalitet til din edle 0,7 karat forlovelsesring - våre designere, gullsmeder og ansatte i rådgivningssentrene jobber med mye kjærlighet og lidenskap med å lage din 0,7 karat forlovelsesring.