En karat forlovelsesringer 1,0 karat | acredo

1,0 karat forlovelsesringer

En forlovelsesring med 1,0 ct, den såkalte en-karat, er et uttrykk for din sanne kjærlighet. Bli inspirert av 1,0 karat forlovelsesringdesignene nedenfor og lag din unike en-karat forlovelsesring. Hver 1,0 ct diamant har en utmerket slipt finish og GIA-ekspertise. Kombiner din en-karats diamant med et ringdesign fra vår Solitaire, Cordial eller Charisma-kolleksjon for et unikt tegn på kjærlighet.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesring 1,0 karat - en karat

Kjærlighetens perfeksjon Den 1,0 karat forlovelsesringen er en ekte krone på kjærligheten din. Fordi kvinner alltid har fablet om gnisten og utstrålingen til en-karat. Ekspressiviteten til forlovelsesringen 1,0 karat inspirerer din kjære i hverdagen så vel som ved spesielle anledninger. Med 1,0 karat forlovelsesring viser du hvor unik kjærligheten i livet ditt er for deg og setter et eksempel for en lys fremtid sammen. Perfekt som din kjærlighet, ren som din lojalitet og luksuriøs som en prinsesse – 1,0 karat forlovelsesringen er et uttrykk for følelsene dine og utstråler varme. #### Ren luksus: forlovelsesring 1,0 karat i platina Den verdifulle en-karat ringen fortjener å bli paret med et edelt metall av høy kvalitet. Vi anbefaler derfor edel platina eller varmt 750/- (18 kt) gull som legering for din 1,0 karat forlovelsesring. En klassisk kabalring setter 1,0 karat diamanten i søkelyset og er den sanne klassikeren blant forlovelsesringer. Et utmerket snitt som briljantsnittet og et unikt ringbånd fra vår kabal-, cordial- eller karisma-kolleksjon gjør din en-karats perle perfekt. En spennende glitrende diamant på 1,0 karat i harmoni med de fineste edle metaller - slik lykkes du med å vise et unikt tegn på kjærlighet. #### Perfeksjon ganger tre: forlovelsesringen 1,0 karat hos acredo Produksjonen av din én-karat diamant er like perfekt som din kjærlighet og kvaliteten på 1,0 karat diamanten i vår fabrikk. Utmerket snitt, utmerket innsetting av diamanten og utsøkt integrering i ringbåndet - våre gullsmeder jobber med ekspertise og følsomhet for å perfeksjonere din 1,0 karat forlovelsesring. Dette garanterer deg utmerket bærekomfort og mange års glede av din en-karat. Velg en en-karat ring fra acredo med internasjonal ekspertise og inspirer din hjertedame med en førsteklasses 1,0 karat forlovelsesring.