forlovelsesringer med hjerte | acredo

forlovelsesringer med hjerte

Er du håpløst romantisk og elsker diamanter? Da har vi de rette forlovelsesringene for deg her – alle med et hjerte. Hjertet er symbolet på kjærlighet og liv. Vi har dedikert en hel forlovelsesringkolleksjon kalt Cordial til dette symbolet. Oppdag forlovelsesringer med ekte hjertediamanter, fine hjertedetaljer eller hjerteinnstillinger. Gi bort hjertet ditt og design individuelt.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

En forlovelsesring med mye hjerte

Et frieri med en hjerteformet forlovelsesring er ren romantikk. Tenk deg at dere er to, spørsmålet om alle spørsmål har nettopp blitt stilt, boksen åpnes og et glitrende hjerte dukker opp. Det finnes ingen bedre måte å gi bort hjertet ditt på. Et "ja" er nesten garantert. #### Forlovelsesringen med et diamanthjerte Glitren til den hjerteformede diamanten kommer fra fasettene. Disse sikrer refleksjon av lyset og tilhørende glans. Som med alle andre diamanter, legger vi stor vekt på kvaliteten på hjerteformede diamanter og tilbyr kun de beste steinene. Avhengig av design kan du velge hjerteformede diamanter fra 0,1 ct til 1,0 ct. Å velge. du designer. Vi produserer med stor oppmerksomhet på detaljer i vår fabrikk i Tyskland. #### Hjertelige detaljer for forlovelsesringen Hjertediamantene holdes sikkert i 3 eller 6 stifter. Ringbåndet er enten klassisk polert eller i tillegg dekorert med små briljanter ved siden av diamanthjertet. I tillegg til diamanthjerteforlovelsesringene tilbyr vi en rekke ringer med delikate hjertedetaljer på siden. Sett forfra fanger den runde diamanten øyet. Hvis du snur ringen på siden, blir små hjerter synlige, som jobbes inn i siden av innstillingen. Eller selve utstikkerne er formet som små hjerter. Gå på oppdagelsesreise. De vil elske det. #### Forlovelsesringer med skjult hjerte SECRET HEART® er en helt spesiell variant av forlovelsesringer med hjerte. Det er et skjult hjerte på siden av ringbåndet. Dette er synlig når man ser på ringen fra et bestemt perspektiv. Det er hemmeligheten bak partnerskap som beholdes med disse skjulte hjerteforlovelsesringene.