Kabalringer: Stort utvalg av kabaler

kabal forlovelsesringer

Kabal - samlingen som nytolker kabalringen Kabalringer er ekte klassikere. La deg inspirere av utvalget vårt. Ikke bare avgjørende for engasjementet. Også alltid en nydelig gave og et unikt symbol på hengivenhet. Forstå kabalmodellene våre som et forslag der du kan utvikle din personlige forlovelsesring. En kabalring fokuserer på en enkelt sett edelsten.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

The Solitaire (eller Solitaire)

Den opprinnelige betydningen av ordet kabal som ensom i forhold til din spesielle kjærlighet er tydelig tvetydig. Fordi dette er hvordan du vil understreke din hengivenhet med gaven som en kabal til partneren din: i fremtiden, ikke lenger være en ensom, men gå vanlige, kjente veier. Diamanten satt i kabalringen er det strålende fokuspunktet. Som den sentrale edelstenen på kabalen, satt med fire eller seks klør, får den ikke bare hjertet til dine kjære til å skinne, men også hele verden. #### Kabalen som forlovelsesring Selv om prins William og hertuginne Catherine annonserte forlovelsen til offentligheten med Lady Dianas safirblå ring, erstattet kabalen for lenge siden safirringen som en forlovelsesring. Du kan bare ikke motstå dens utstråling. Den glitrende diamanten skjules ikke av stiftinnstillingen og absorberer dermed lyset fra alle retninger. En hvit innfatning forstørrer diamanten optisk fordi det menneskelige øyet ikke lenger oppfatter noen grenser mellom innfatningen og steinen og lar dem gå inn i hverandre . Som kjærligheten i hjertet ditt. Selvfølgelig kan du fortsette å nyte den glitrende kabalen etter bryllupet. Bruk den som en stablet ring eller på en annen finger. Kabalen er for pen til å legge fra seg etter bryllupet! En hvit innfatning forstørrer diamanten optisk fordi det menneskelige øyet ikke lenger oppfatter noen grenser mellom innstillingen og steinen og lar dem smelte sammen i hverandre. Som kjærligheten i hjertet ditt. Selvfølgelig kan du fortsette å nyte den glitrende kabalen etter bryllupet. Bruk den som en stablet ring eller på en annen finger. Kabalen er for pen til å legge fra seg etter bryllupet! #### Konfigurer utseendet til kabalen din selv Design kabalen selv med acredo gifteringkonfiguratoren og uttrykk viktigheten av ditt engasjement. Spesielt med kabalen har du mange moderne alternativer. Hvis den klassiske formen på diamanter ikke er spennende nok for deg, så ta en titt på ulike trendy ringbånd som «Cordial»-kolleksjonen, som enten er skjult eller offensivt dedikert til hjertetemaet. I tillegg trenger du ikke lenger velge det tradisjonelle briljantsnittet, men kan også velge et prinsesse- eller baguettsnitt. Med acredo-konfiguratoren kan du enkelt designe kabalen din trinn for trinn: du velger ditt favorittdesign og bestemmer deg deretter for fargen, legeringen, diamanten, dens kvalitet og størrelse. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre videre, vil vi gjerne gi deg råd på våre lokasjoner, også i ditt område. Erobre hjertet til drømmekvinnen din med en individuelt designet kabal fra acredo.