Fancy forlovelsesringer | acredo

fancy forlovelsesringer

Elsker du noe spesielt? Da er du akkurat her. Fancy-kolleksjonen refererer til forlovelsesringer med diamanter i uvanlige snitt. La deg inspirere av uvanlige forlovelsesringer med prinsesse-, baguette-, smaragd- og navettesnitt. Eller leter du etter et diamanthjerte for å uttrykke kjærligheten din? Vi tilbyr også hjerteformede eller ovale diamanter i denne kolleksjonen. Diamantene er satt i en klosetting, pyntet med små briljantslipte diamanter på siden av ringbåndet eller rett og slett. Velg din stil.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Flotte forlovelsesringer

Det som er spesielt er alltid i øyet til betrakteren. Du har funnet den spesielle personen du vil dele livet ditt med. En spesiell person trenger en spesiell forlovelsesring. Vi oppfyller dette ønsket med vår Fancy forlovelsesringkolleksjon. #### Fancy diamanter til forlovelsesringen Fancy inkluderer fancy forlovelsesringer med forskjellige diamantskjæringer. For bortsett fra de så populære rundslipte diamantene, er det fantastiske slipte former som viser diamantene til deres beste fordel på svært forskjellige måter. Det mest emosjonelle snittet for uvanlige forlovelsesringer er selvfølgelig hjerteformen. Hun oppsummerer kjærlighet. Baguette- og navettsnitt imponerer med sin slanke form. De ovale og smaragdsnittene har substans. Uansett hva du bestemmer deg for, med en uvanlig forlovelsesring fra acredo vil du ta hjertet ditt med storm. #### Uvanlig og 100 % unik Den uvanlige forlovelsesringen blir enda mer unik hvis du velger ringbåndet i Signature Gold. Slik slår du sammen den unike acredo-gulllegeringen med de mest ekstraordinære diamantene til et totalt kunstverk. 100% acredo og 100% individuell. Du kan stole på kvaliteten på acredo. Vi produserer de uvanlige forlovelsesringene individuelt med mye kjærlighet i vår fabrikk i Tyskland. Sertifisert førsteklasses kvalitet Laget i Tyskland.