Forlovelsesringer i signaturgull | acredo

Signatur gull forlovelsesringer

Forlovelsesringer i Signaturgull er veldig acredo. La deg fortrylle av den unike gulltonen i beige rosé. Signature Gold ble spesielt utviklet for acredo av våre spesialister. Legeringen er tilgjengelig med 585 eller 750 gullkomponenter. Med sin myke farge står den for premiumkvaliteten til merket som ingen andre. Velg din favoritt Signature Beige Gold-modell for et utsøkt forslag.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesringer i signaturgull

Svart og beige har vært forankret i acredo CI i årevis. Så det var fornuftig å utvikle en gulltone som gjenspeiler identiteten til merkevaren. Tanken er én ting. Realiseringen er en langvarig prosess der hele den tekniske kompetansen til fabrikken var involvert. På slutten av utviklingsprosessen er det en unik legering for forlovelsesringer og gifteringer som perfekt gjenspeiler acredos førsteklasses kvalitet. #### Signature Gold - nyansen Skyggen av Signature Gold er edel og varm. Den er subtil og reservert og passer derfor mange hudtyper. Nyansen er hjemmehørende i beige og har en dash av rosé. Avhengig av lysinnfallet har den noen ganger fargen som en hasselnøtt. Dette garanterer at diamanter alltid spiller hovedrollen i forbindelse med Signature Gold. Derfor kan forlovelsesringer i Signature Gold kombineres perfekt med alle diamantformer. Hos acredo finner du forlovelsesringer i signaturgull med runde diamanter, briljanter, eller prinsesse-, baguette-, smaragd-, navette-, hjerte- eller ovale diamanter. #### Laget i Tyskland Forlovelsesringer i signaturgull er laget i Tyskland som alle våre forlovelsesringer, gifteringer eller evighetsringer. I vår fabrikk lages unike forlovelsesringer ved hjelp av en kombinasjon av toppmoderne teknologi og tradisjonelt håndverk, som betyr begynnelsen på ekteskapet for tusenvis av brudepar hvert år.