Tension Rings - Forlovelsesringer | acredo

klemringer som forlovelsesring

Diamanten holdes i spenningsinnstillingen som om den var flytende. En spenningsring er en forlovelsesring med karakter. Derav navnet på samlingen vår: Karakter. Spenningsringen er den moderne versjonen av forlovelsesringen, inspirert av klare, arkitektoniske former. Form og diamant i balanse. Oppdag våre forslag til spennringer for din forlovelsesring. Fra enkle til lekne, forskjellige varianter venter på å bli oppdaget av deg. Alle med høy bærekomfort.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesring av acredo

Enten de flyter lett eller fast lukket, utstråler spenningsringer som forlovelsesringer en ubeskrivelig letthet og eleganse. Fordi edelstenen "strekkes" mellom ringskinnene på spennringen og dermed flyter i midten av forlovelsesringen. Noen snakker om ekte magi ved synet av en ring med en spenningsinnstilling. En spenningsring som forlovelsesring er derfor også et uttrykk for kraften og harmonien i din kjærlighet. La deg inspirere av vår Character tension ring-kolleksjon og finn ditt personlige smykke hos acredo. ####"På den sikre siden": Forlovelsesringer med tension ring look Forlovelsesringer med tension ring look er et eksklusivt tilbehør til hverdagen, når du trenger å komme i gang og begge partnere er godt knyttet til livet. I forlovelsesringer med strekkring-look er den glitrende diamanten integrert direkte i ringbåndet og er derfor fast omgitt av det edle metallet. Forlovelsesringen er beskyttet mot slitasje eller tap av edelstenen ved støt og vil forbli med deg hele livet Beskyttet, men på ingen måte skjermet - forlovelsesringen med strekkringdesign er et flott blikkfang og glitter fra ringbåndet. Forlovelsesringer i en strekkring-look sprer letthet og trygghet kombinert i et ekstraordinært smykke. #### Forlovelsesring, strekkringen: Et symbol på ekte kunst Å lage spennringen i vår fabrikk krever ekte evner og dyktighet. Den unike innstillingen av diamanten i midten av ringbåndet krever ekte håndverk og presisjon. Gullsmedene våre, som har vært med oss i mange år, jobber entusiastisk med å fullføre dette lille mesterverket. Med acredo-konfiguratoren kan du selv bli en kunstner når du designer spenningsringen: sett scenen for den store diamanten i midten av spenningsringen ved hjelp av mindre, laterale diamanter på ringbåndet eller lag et fargespill fra forskjellige legeringer. Uansett hvor kreativiteten din tar deg – spennringen som forlovelsesring er alltid elegant, diskret og et estetisk alternativ til kabalen.