Forlovelsesringer med diamant | for din kjærlighet

forlovelsesringer med diamant

Design forlovelsesringen din med diamantstørrelsen som passer deg. Med et acredo på 0,10 ct. opptil 2,00 ct. Hos acredo har alle forlovelsesringer med diamanter fra 0,3 ct internasjonale toppeksperter for din sikkerhet. Det briljante er den rundslipte diamanten med maksimalt 58 fasetter. Disse gir forlovelsesringen din den fascinerende gnisten. En forlovelsesring med en diamant er drømmen til mange kvinner. Gjør det til virkelighet. Diamanter er takknemlighet og hengivenhet. Design forlovelsesringen din med kongen av edelstener.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesring briljant - innbegrebet av en diamantring

Forlovelsesringen med en diamant er legemliggjørelsen av din kjærlighet - strålende som øynene til din kjære når du foreslår ekteskap, vakker som øyeblikkene som deles og evig som forholdet ditt. Det spesielle briljantsnittet med maksimalt 58 fasetter har blitt brukt siden 1910 og er fortsatt svært populært i dag. Bestem deg for en strålende forlovelsesring og fortryll din hjertedame. #### Som navnet antyder... Navnet Brilliant er avledet fra fransk og betyr "skinnende, strålende". Den strålende forlovelsesringen lever opp til navnet sitt - hvis dens 58 fasetter er i et optimalt vinkelforhold, er lysrefleksjoner mulig. Disse gir den strålende forlovelsesringen dens fascinerende gnisten. Slik skinner din partner og forlovelsesring når du foreslår ekteskap. #### Konfigurer din egen strålende forlovelsesring Enten delikat som en halv karat eller slående som en én karat – hos acredo kan du få diamantforlovelsesringen din i størrelsene 0,10ct opp til 2,0ct og bestem selv hvilken diamant som passer deg best. Kombiner din strålende forlovelsesring med verdifulle legeringer laget av platina, gull eller hvitt gull og understreker dermed den høye kvaliteten til diamantringen din. En 4- eller 6-stifts innstilling av den briljante forlovelsesringen er en ekte klassiker, innfatningen er harmonisk og legger seg komfortabelt inntil gifteringen, og spenningsinnstillingen lar diamanten gnistre alt rundt. Test disse forskjellige versjonene i et av våre rådgivningssentre eller kombiner dem selv online med acredo-konfiguratoren. Fargen på diamanten er også variabel - hos acredo har du valget mellom diamanter i blånyanser som isblå, gjennom en varm cognac-tone til den uvanlige sorten. Design din egen strålende forlovelsesring og overrask ditt livs kjærlighet med en glitrende edelsten.