Vår konfigurator for forlovelsesringer

Bli din egen designer

Harmoniske ringformer

Harmoniske ringformer

Alle acredo-ringmodeller har én ting til felles: de har absolutt harmoniske ringformer. Disse ringformene er avgjørende for bærekomfort. En ring fra acredo føles alltid behagelig. Alle våre design er underlagt dette kravet. Velg din favorittmodell.

Harmoniske ringformer
Klassisk gul eller moderne hvit?

Klassisk gul eller moderne hvit?

Den varme skimmeren av gult gull har alltid fascinert oss. Føler du det samme? Eller foretrekker du romantisk rosé? Hvis stilen din er mer "kul", bør det kanskje være den knallhvite platinaen. Med konfiguratoren kan du enkelt velge farge for din personlige stil. Bare klikk på fargen, velg ringen i den tilsvarende fargen og fortsett.

Klassisk gul eller moderne hvit?
Finheten

Finheten

Finheten beskriver andelen av det mest verdifulle edle metallet i et smykke. Det er gitt i tusendeler. For eksempel, i gull 750/- eller 18kt 750 av de 1000 aksjene er gull. Avhengig av fargen du har valgt for ringen din, vil konfiguratoren foreslå de riktige legeringene med forskjellig renhetsgrad. Du har umiddelbart oversikt over prisene.

Finheten

Inspirerende. Unik. Konsistent.

ringbånd og innstilling

ringbånd og innstilling

Med valgkriteriene ringbånd og innstilling kan modellen du har valgt endres. De alternative modellene vises og kan velges med ett klikk. Ta deg tid til å se på alternativene. Hvilken er din favoritt? Et rett ringskaft eller et ringskaft som smalner mot fronten. En innstilling med 4 eller 6 pinner eller en lukket rammeinnstilling som visuelt støtter steinstørrelsen.

ringbånd og innstilling
Diskret eller overdådig

Diskret eller overdådig

Som et strålende fokuspunkt er diamanten kronen på smykkedesignet ditt. Steinstørrelsen bestemmer stilen til smykket ditt: delikat med en mindre stein eller overdådig med en stor diamant og steinbeslag på siden. Steinstørrelsen er et av hovedkriteriene for budsjettet, sammen med kvaliteten på diamanten. Finn balansen mellom steinstørrelse og kvalitet som du er komfortabel med.

Diskret eller overdådig
Vi elsker diamanter

Vi elsker diamanter

Hos acredo tilbyr vi deg kun diamanter av meget god kvalitet. Fra en steinstørrelse på 0,3 ct har hver stein et sertifikat fra et anerkjent internasjonalt testinstitutt. Kuttet er alltid utmerket.

Vi elsker diamanter

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Personlig fra hjertet

Personlig fra hjertet

Uforglemmelige øyeblikk bør fanges. Graver en dato, navn eller et lite kjærlighetsbudskap på forlovelsesringen din. Våre acredo-partnere hjelper deg gjerne med å finne riktig ringstørrelse. Vi registrerer vanligvis fingeromkretsen. Alternativt kan den indre diameteren til en ring som sitter veldig godt måles.

Personlig fra hjertet
Forlovelsesringer med festeinnstilling

Forlovelsesringer med festeinnstilling

I tillegg til kabalkonfigurasjonen lar vår gifteringkonfigurator deg designe forlovelsesringer som passer perfekt til dine senere gifteringer. Til dette formålet er de harmoniske acredo-profilene kombinert med en festeramme. Når du har funnet profilen din, klikk på Rediger steininnstilling og åpne steinbiblioteket. Bestem deg for prinsessen eller den gnidde briljante steinformen og velg en av de spesifiserte innstillingene for klo eller rammefeste. Still inn steinstørrelse og kvalitet, kanskje legg til flere steiner i ringbåndet og slett ring 2.

Forlovelsesringer med festeinnstilling
Drømmedesign ferdig - så det fortsetter

Drømmedesign ferdig - så det fortsetter

Så snart du er ferdig med konfigurasjonen, kan du skrive den ut eller lagre den på ønskelisten din. Derfra kan du når som helst hente frem drømmedesignet med dataene dine. Vil du med entusiastisk dele resultatet ditt eller sende det på e-post? Dette kan også enkelt implementeres via ønskeliste. Eller du kan gjøre en avtale med en acredo-partner i ditt område slik at du ikke bare kan se formene og modellene, men også føle dem.

Drømmedesign ferdig - så det fortsetter

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Start Solitair-konfigurasjonen

Design en klassisk kabal etter dine egne personlige ideer.

pages.engagementRingsConfigurator
Start konfigurasjonen med toppfestet

Start konfigurasjonen med toppfestet

Du kan konfigurere den perfekte forlovelsesringen for en giftering her. Oppdag mulighetene.

Acredo forlovelsesringkonfigurator

Det er opp til deg. Ikke bare det perfekte øyeblikket for å stille alle spørsmål, men også den individuelle utformingen av dine forlovelsesringer. Selvkonfigurerte forlovelsesringer sier mer enn tusen ord og understreker din sanne kjærlighet og det unike med forholdet ditt. Enten som en romantisk overraskelse eller som et resultat av felles ideer, er det ukomplisert og morsomt å designe forlovelsesringene dine med acredo forlovelsesringkonfigurator. #### Design forlovelsesringer individuelt: Det har aldri vært så variert. Takket være forlovelsesringkonfiguratoren fra acredo kan du designe forlovelsesringene selv ned til minste detalj. acredo sender deg inn i smykkeverdenens paradis. Velg først ringdesign, ringbånd og edelt metall. Så er det over til steinens verden, de glitrende diamanter: forskjellige størrelser, grader av klarhet, innstillinger og kutt er tilgjengelige å velge mellom. Bestem deg for dine favoritter og ta med paradis til hjemmet ditt - det har aldri vært enklere å tilpasse forlovelsesringer! #### Konfigurer forlovelsesringer: Gjør drømmen din til virkelighet Hvis du har sett drømmens forlovelsesring i en Hollywood-film eller har hatt klare ideer siden du var barn, så implementer ideene dine med acredo forlovelsesringkonfigurator. Online, steg for steg, når som helst du kan konfigurere forlovelsesringene dine. Hvis du ikke har tid til å fullføre kunstverket, setter du designet på ønskelisten . Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med designet eller har spørsmål om kvaliteten på ringene og diamantene våre, er du velkommen til å få råd fra våre steder. Giftermålet er i dine hender, vi lar deg ikke være alene når du designer forlovelsesringene dine. Når ringen til damen er klar, design forlovelsesringen for mannen med bare noen få trinn. Tips: La deg inspirere av våre nåværende kolleksjoner.