Kvart karat forlovelsesringer 0,25 ct | acredo

0,25 karat forlovelsesringer

Kvart karat forlovelsesringene med 0,25 ct diamanter fra acredo er kombinasjonskunstnere som utstråler diskré eleganse. Bruk din kvart karat 0,25 ct ren eller legg til en steinstrimming på skinnen. Resultatet er alltid din personlige favoritt. Hvilken 0,25 ct forlovelsesring passer for meg? Velg et design og bestem kvaliteten på diamantene. Veldig lett.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

0,25 karat forlovelsesringer - kvart karat av acredo

Kvart karat gjør drømmen om en diamantring til virkelighet Forlovelsesringer med 0,25 karat er det ideelle alternativet for alle elskere som ønsker å gjøre drømmen om en diamantring til virkelighet. Litt mindre enn en én karat diamant, men lyse nok til å vinne din kjæres hjerte og fullføre forslaget ditt med en diamantring, kvart karat forlovelsesringer er rimelige og helt romantiske. #### Kvart karat: du bestemmer kvaliteten Hva et gram er for gull, en karat er for diamanter. Karat indikerer vekten av en diamant. En karat tilsvarer 0,2 g. Forlovelsesringer på 0,25 karat er lette og derfor behagelige å ha på seg. Du kan nøyaktig bestemme kvaliteten på din kvart karat med acredo ved å spesifisere de resterende 3 C-ene – farge, klarhet og snitt – selv. For å støtte deg har vi allerede gjort et forhåndsutvalg av de beste kvalitetene, slik at du med acredo alltid får en kvart karat med førsteklasses diamanter. Å komplementere diamanten din på 0,25 karat med fine steiner på ringbåndet vil forbedre forlovelsesringen din med en kvart karat og gjøre den spesiell. #### Slik får du kvart karat til å glitre Selv om kvart karat er litt mindre enn den klassiske 1 karat, kan edelstenen fortsatt vise seg vakkert i en forlovelsesring. La våre ansatte gi deg råd eller bruk acredo-konfiguratoren for å teste hvordan din forlovelsesring med en kvart karat kommer best til uttrykk. Toppprioritet med kvart karat: velg en ramme som passer deg. Diamanten på 0,25 karat kan være en briljant eller prinsessediamant. Den kan stilles inn i svært forskjellige innstillinger, for eksempel 4-pinners, 6-pinners eller rammeinnstillingen. Et ringskaft i legeringene hvitt gull eller platina støtter fantastisk lysrefleksjonene til diamanten og gjør din kvart karat til et ekte blikkfang. Hvis diamanten også er kuttet i en strålende form, demonstrerer den kvart karat forlovelsesringen sin fulle utstråling.