Forlovelsesringer med diamanter | acredo

forlovelsesringer med diamanter

Du kan finne forlovelsesringer med diamanter og en viss karisma her. Charisma-kolleksjonen inneholder kreative forlovelsesringer med store diamanter. Charisma er forlovelsesringen i giftering kvalitet. Som med gifteringer, herdes ringbåndet ved hjelp av en spesiell prosess, og takket være formen tilpasser det seg perfekt til den påfølgende gifteringen. Førsteklasses diamanter holdes av forskjellige klo- eller rammeinnstillinger. Oppdag de mangfoldige mulighetene til Charisma forlovelsesringer med diamanter. Ha det gøy.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesringer med diamanter

Hver forlovelsesring i vår Charisma-kolleksjon har minst én diamant i midten av ringen. Diamanten er det strålende sentrum av Charisma forlovelsesringene. Dens utstråling forteller en spesiell kjærlighetshistorie - din kjærlighetshistorie. #### Diamantforlovelsesringer av høy kvalitet. Det er derfor kvalitet er nøkkelen når det kommer til diamantforlovelsesringer. Charisma kombinerer kvaliteten til et bryllupsbånd med kvaliteten på sertifiserte diamanter. Skaftene til Charisma-forlovelsesringene med diamanter er utsatt for de samme produksjonsprosessene som gifteringer. Spesielt er dette herdeprosesser som gjør gifteringene egnet for livslang slitasje og reduserer tegn på slitasje. Innstillingen av diamantene er fast forbundet med disse herdede ringbåndene. Også her har vi å gjøre med spesialutviklede prosesser som gjør forlovelsesringene med diamanter egnet til hverdagsbruk. Diamanten er satt i forlovelsesringen ved hjelp av klør eller en ramme. Det er uimotståelig hver gang diamanten klikker inn i forlovelsesringen. #### Sertifiserte forlovelsesringer Hos acredo tilbyr vi alltid de beste diamantkvalitetene for forlovelsesringer. Det førsteklasses utvalget av steiner fra 0,3 ct har perfekt symmetri. Kuttkvaliteten er 3 x utmerket. Alle diamanter er sertifisert og kommer med et GIA-sertifikat. Dette tilsvarer høyeste internasjonale standard. Vi tillater ikke fluorescens på diamantene. Vi tilbyr totalt 5 forskjellige kvaliteter for din forlovelsesring med diamanter: G-si, G-vs, G-if, E-if og D-if. Og dette til et svært attraktivt forhold mellom pris og ytelse. Sammenligne. Og bli aktiv med designeren vår. Kompletter midtsteinen med diamanter på ringbåndet eller bruk forskjellige farger og legeringer. La kreativiteten din ta over sinnet og kroppen din. Charisma forlovelsesringene med diamanter lar ingenting å være ønsket.